Read Skammerens datter by Lene Kaaberbøl Free Online


Ebook Skammerens datter by Lene Kaaberbøl read! Book Title: Skammerens datter
The author of the book: Lene Kaaberbøl
Edition: Forum
Date of issue: 2004
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 624 KB
City - Country: No data
Loaded: 1316 times
Reader ratings: 7.8

Read full description of the books:
Dina has unwillingly inherited her mother's gift: the ability to elicit shamed confessions simply by looking into someone's eyes. To Dina, however, these powers are not a gift but a curse. Surrounded by fear and hostility, she longs for simple friendship.


But when her mother is called to Dunark Castle to uncover the truth about a bloody triple murder, Dina must come to terms with her power--or let her mother fall prey to the vicious and revolting dragons of Dunark.


Download Skammerens datter PDF Skammerens datter PDF
Download Skammerens datter ERUB Skammerens datter PDF
Download Skammerens datter DOC Skammerens datter PDF
Download Skammerens datter TXT Skammerens datter PDFRead information about the author

Ebook Skammerens datter read Online! Jeg kom til verden på Rigshospitalet i København d. 24.3.1960. Overlægen var i kjole og hvidt - han var blevet afbrudt midt i en gallamiddag - men min søster siger, at det er da ikke noget, hendes fødselslæge var i islandsk nationaldragt. Nogen vil mene at det således allerede fra starten var klart at jeg var et ganske særligt barn. Andre vil sikkert påstå at min mor bare var god til at skabe pludselige gynækologiske kriser.

Jeg blev altså født i København, men det må nok betragtes som en fejl, for min forældre er jyske, min opvækst foregik i Jylland (mestendels i Malling ved Århus), og jeg betragter mig i dag som eksil-jyde på Frederiksberg, på det mine jyske venner omtaler som Djævleøen (Sjælland).

Jeg har skrevet altid, eller i hvert fald lige siden jeg nåede ud over »Ole så en so«-stadiet. Som hestetosset teenager skrev jeg bøgerne om Tina og hestene (de to første udkom da jeg var femten, den fjerde og sidste da jeg var sytten). Som 18-årig opdagede jeg Tolkien og Ringenes herre, og derefter Ursula K. LeGuins trilogi om Jordhavet, og lige siden har mit bog-hjerte banket for eventyr og drageblod og verdener, der ligger mindst tre skridt til højre for regnbuen eller Mælkevejen, og under alle omstændigheder et pænt stykke fra den asfalterede danske virkelighed.

I dag, cirka 30 bøger senere, er jeg stadig lige så håbløst vild med at skrive som jeg altid har været. Og selv om jeg har været en lille smuttur i krimi-land og skrevet en kriminalroman for voksne - læs mere på ninaborg.dk hvis du har lyst - så er jeg bestemt stadig børnebogsforfatter og har stadig hang til magiske momenter!

Personal
Name Lene Kaaberbøl
Born 1960, in Copenhagen, Denmark. Education: Århus University, degree (English, drama). Hobbies and other interests: Playing pentanque.

Addresses
Office—Phabel & Plott ApS, Laksegade 12, St.th, DK-1063 Copenhagen K, Denmark.

Career
Novelist. Formerly worked as a high school teacher, copy writer, publishing company editor, cleaning assistant, and riding teacher. Phabel & Plott ApS, Copenhagen, Denmark, owner and writer.

Honors Awards
Best Disney Novel Writer of the Year award, Disney Worldwide Artist Convention, 2001, for five "W.I.T.C.H." series novels.


Reviews of the Skammerens datter


FREDDIE

One breath reads!

ALBERT

Interesting, exciting story.

JESSICA

A hard, shocking, but extremely useful book that makes you think!

JACOB

Masterpiece! Masterpiece! Masterpiece! Just an incredibly scary, deep and interesting book, penetration to shivers!
Add a comment
Download EBOOK Skammerens datter by Lene Kaaberbøl Online free

PDF: skammerens-datter.pdf Skammerens datter PDF
ERUB: skammerens-datter.epub Skammerens datter ERUB
DOC: skammerens-datter.doc Skammerens datter DOC
TXT: skammerens-datter.txt Skammerens datter TXT