5 Resepi dan 2 Pantang Larang Bancuh ESP Shaklee

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Makan ESP, Minum ESP, Masker ESP, Mandi ESP, Tidur peluk tong ESP.. Tu dia.. Gara gara promosi Beli 6 Percuma 1 ESP sepanjang Mac 2014, semua teruja tak terkata. Yang nak mengganti puasa, yang nak buat stok sempena puasa, semua pakat borong 7 tong sebab takut sangat kalau order hujung hujung kang dah habis se gudang ESP diborong orang lain.

Yang mana masih teragak agak tuh, buat lah keputusan cepat cepat, takut nanti menggigit jari. Waktu tak dapat dah nak tolong. Memandangkan ramai yang memborong ESP bulan nih jom saya kongsi kan resepi bancuh ESP yang best. Yang mampu ditelan. Ada orang memang susah nak menelan shake powder nih.

Apa rasa ESP Shaklee ? Jangan bayangkan ESP macam air soya pasar malam yg sedap tuh yekk, dia bukan macam tuh sebab ESP Shaklee tiada gula tambahan, tiada pewarna dan tiada pengawet. 100% natural Non GMO soy. Jadi, set minda korang yang ESP nih rasa plain saja.
Meh nak kongsi resepi bancuh ESP yang best. 5 resepi bancuh ESP serta 2 pantang larang keras cara bancuh ESP.
1) Masuk 1 sudu besar oren Sunquick dalam shaker. Masukkan 1 1/2 sudu ESP dalam shaker beserta air sejuk 200ml. Goncang goncang dlm seminit. Sedia untuk diminum. Yummy.. Rasa oren oren sikit.
2) Sebotol minuman jus Twister, sebarang perisa contoh Laici, Blackcurrant, Manggo atau Oren atau apa jus kegemaran korang, tuang dalam shaker dan masukkan 1 1/2 sudu ESP. Goncang goncang goncang. Sedia untuk diminum.
3) Potong 2 biji pisang kecil kecil dan masukkan dalam blender. Masukkan 2 sudu Quaker Oat perisa madu. Masukkan 250ml air sejuk dan 1 1/2 sudu ESP. Kisar sehingga hancur. Kalau suka boleh tambah kiub ais. Nahhh, ESP Oat Banana Smoothies, kalau ambil waktu sarapan, saya jamin kenyang hingga ke petang.
4) Resepi nih memang agak guilty sikit utk org diet tapi kegemaran penggemar coklat. 2 sudu serbuk coklat Cadburry ditambah dengan 200 mlm susu HL perisa kesukaan bersama 1 1/2 sudu ESP. Shake atau blend kan, dan minum.. fuhhhh melekat lekat ditekak. Yummeh.
5) Ini resepi kegemaran saya, 1 scoop Cinch Shake perisa coklat dan 1 1/2 sudu besar ESP bersama 200ml air sejuk. Goncang dengan shaker. Wallaaaaahhh, sarapan yang mengenyangkan sampai ke jam 2 petang. Memang best!!
Tapi ingat, ada 2 pantang larang terbesar untuk anda sekiranya ingin membancuh ESP.
1 – JANGAN BANCUH ESP DENGAN AIR PANAS ATAU SUAM. MESTI AIR SEJUK ATAU SUHU BILIK
2 – JANGAN BANCUH ESP DENGAN KOPI ATAU TEH
Selagi tidak melanggar pantang larang tersebut, maka anda bebas untuk bereksperimen resepi ESP Shaklee sesuka hati dan sesedap rasa anda.
Selamat Mencuba!!
Eh, tau tak dengan belian 6 tong ESP anda layak untuk mendapat keahlian percuma? Tau tak dengan menjadi ahli Shaklee korang dapat jimat 15-20% dengan setiap pembelian produk Shaklee? Tau tak kalau aktif berbisnes korang akan diguide percuma sehingga tidak mustahil untuk gi melancong ke Italy tahun depan? Perghhhhh.. Macam best jerr macam best jerr..
Cer contact cer contact..

Whatsapp/Call/SMS (Doha) +974 33014039

WhatsApp (Malaysia & Doha) +60 11 2526 6427

PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin

Like page : CaptVitamin

Email : admin@captvitamin.com
* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Website : www.captvitamin.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge