7 FAQ tentang jadi ahli Shaklee

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ramainya yang jadi ahli Shaklee sekarang nih. 

Memang ramai. Sebab semua yang jadi ahli Shaklee memang kategori bijak pandai. Sebab? sebab dengan jadi ahli Shaklee sahaja anda akan dapat beli produk Shaklee dengan harga ahli. Memang best sangat.

Jangan takut nak jadi Shaklee. Bukan kena paksa apa apa pun. Saya mula jadi ahli Shaklee sampai confused. Sebab setahu saya Shaklee nih MLM. Tapi apasal upline saya tak suruh saya buat apa apa pun. Sampai satu tahap saya ingat Shaklee bukan dah MLM lagi.

 
Bab bisnes tuh cerita lain. Kita cerita bab makan sendiri dulu nih.

1) Untung berapa kalau beli Shaklee dengan harga ahli banding harga retail?

Dalam 15-20% bergantung kepada harga produk. Ada yang kurang RM10, RM20 dan kurang RM30 pun ada. Banyak kan tuh? Tak ke untung tuh jadi ahli Shaklee.

2) Berapa yuran jadi ahli Shaklee nih?

RM65 untuk Semenanjung Malaysia dan Sabah Sarawak. Kalau ada orang cakap dia dicaj RM75 tuh, maknanya dah include caj pos (kos pos memberkit ke rumah ialah RM10 Semenanjung dan RM20 untuk Sabah dan Sarawak). Sebab tuh selalu dengar orang terus cakap RM75 dan RM85. Senang cerita. Melainkan daftar sendiri di cawangan Shaklee dan collect sendiri memberkit.

3) Betul tak payah jual jual nih?

Kalau memang niat nak makan sendiri jekk.. Tak ada siapa pun akan paksa anda jual jual nih

4) Kalau saya berminat sikit sikit nak jual, yuran sama? Stok macam mana, perlu simpan di rumah tak?

Yuran tetap sama tak ada pakej pakej beli barang semua. Stok pula bergantung. Kalau nak simpan sikit kat rumah pun boleh. Atau nak minta Shaklee poskan terus pada customer terus pun boleh. Senang sangat. Dropship terus dengan Shaklee. 

5) Beli barang cuma di cawangan saja? Saya di Seremban, tiada cawangan Shaklee. Macam mana nak beli barang?

Sekarang boleh beli barang melalui online sistem. Senang. Macam shopping kat Zalora dan mudah.my tuh. Jadi jangan runsing. Di mana pun anda berada, barang boleh order anytime, 24 jam sehari.

6) Kalau bisnes, perlu ke pergi kelas atau coaching malam malam kat kopitiam?

Zaman sekarang semua dihujung jari. Dah terbukti ramai yang berada di luar negara contoh Qatar, Arab Saudi, Dubai, Jepun berjaya dengan bisnes Shaklee. Tokey di negara lain. Bisnes di Malaysia. Memang mudah sangat. Coaching guide semua melalui online menggunakan medium Facebook, Whatsapp, web portal dan tak lupa juga boleh dengar suara mentor live melalui web seminar. Tapi guidance macam nih melalui group kami sahaja tau. Eksklusif. Kalau daftar dengan orang lain mungkin tak dapat keistimewaan macam nih.

7) Eh, macam menarik jek.. makan sendiri boleh juga tambah side income sikit sikit kan? Apa details yang diperlukan untuk jadi ahli Shaklee nih yer?

Betul tuh, dah terbukti side income Shaklee bukan sikit sikit lagi. Dah ramai yang berhenti kerja dan menjalan bisnes Shaklee secara full time. Dan income dah 20 kali ganda dari gaji kerja full time pun ada. Alhamdulillah. Jadi kalau nak jadi ahli Shaklee boleh berikan butiran berikut pada saya :

  • Nama dan no k/p
  • Nama dan no k/p suami (sekiranya dah berkahwin)
  • Alamat
  • Email
  • No handphone
  • No akaun bank untuk pembayaran bonus
Boleh email ke hasliana.mdsaad@gmail.com
ATAU 
Whatsapp/Call/SMS ke + 6011 252 66 427 / +974 3301 4039
ATAU 
PM di Facebook : Hasliana Md Saad ATAU di page CaptVitamin

ATAU

sekiranya anda ingin ke cawangan Shaklee dan mendaftar di sana, boleh gunakan ID saya untuk mendaftar terus di cawangan. ID Shaklee saya ialah 880399 Hasliana Md Saad. Cuma bagi ID saya dan isi borang keahlian. Wallahhhhh. Terus jadi ahli dan anda layak menerima konsultasi dari saya secara percuma dan kalau nak bisnes saya akan guide 125%.

Jangan fikir fikir lagi. Yuran sangat rendah. Tak rugi apa apa pun. Jom jom



Hubungi kami segera

Whatsapp//SMS/Call (Doha) +974 33014039
WhatsApp/SMS (Malaysia & Doha)+6 011 2526 6427
PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin
Like page : CaptVitamin
Email : admin@captvitamin.com
Website : www.captvitamin.com
  
* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge