7 Hari Detoks Mudah Dan Berat Turun 2.6kg

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Assalamualaikum wth wrh

Di sebabkan sebab sebab yang tak dapat dielakkan, Kak Kep tak dapat join detoks minggu lepas bersama sama Abam S. Tapi Kak Kep akui, since Abam S tengah detoks dengan Kak Kep pun terjebak sama. Banyak betul makan sayur. Hehehe.

PROGRAM 7 HARI DETOX SHAKLEE di reka khas oleh saintis terkemuka Shaklee Dr Jamie McManus M.D untuk menyingkirkan toksin dalam badan serta menurunkan berat secara selamat dan terbukti berkesan dengan pelan pemakanan terancang serta disokong oleh 5 jenis produk detoks dari Shaklee

Jadi, apa yang kami buat nih bukan suka suka. Tapi ada kajian saintifik tau dan dijamin berkesan. Kawal pemakanan juga disokong oleh Set Detoks dari Shaklee.

Dan selepas 7 Hari hasil berdetoks dan ini lah hasilnya. Hehehehe.

result detoks

Ini sudah bagus. Lepas 2,3 hari detox makan macam biasa (cuma acah acah #eathealthy sikit) tapi tiada kenaikan

Benar seperti yang digembar gemburkan (amboi ayat) tiada YO-YO effect u olls.

Berat maintain walaupun makan back to normal (ambil carbs dalam kuantiti terkawal)

Walaupun berat tak banyak turun, tapi  Abam S happy sebab inch loss. Pinggang ramping uolls.. Awww

Antara effect lain..
* Jerawat kecik kecik kluar (toksin ler tu)
* Badan rase ringan
* Belakang kurang sakit (yang nih  Kak Kep perasan, kami anak beranak tak kena suruh pijak belakang lepas balik keje )

Yg part nih paling best!! Bangun pagi pagi (maklumlah badan ringan) byk kerja rumah di setelkan, mem beso berehat sikit lah lately, vacuum, basuh sidai kain, pinggan mangkuk periuk belanga setel.. Bagusss eyyyy!!

Para isteri, sila lah mendetokskan suami masing masing

Gaya gaya macam angin M dtg balik
Ku detoks kan balik diri nya

Ada yang berminat nak join program detoks bersama Shaklee dengan hasil tunjuk ajar Kak Kep dan tim? Kita detoks sebelum Ramadhan nih, lepas tuh maintain makan secara sihat sepanjang Ramadhan, bayangkan ke’cun’naaaa anda di pagi Raya.. Fuyohhhhh.. Mengancammm uolls..

Kalau berminat, jangan malu jangan segan untuk email di :

hasliana.mdsaad@gmail.com

ATAU

Whatsapp di nombor

012 564 3627

Neno neno neno.. More than happy Kak Kep nak bantu korang.. Lets Detox together. Yeahhhh..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge