Anti Aging Supplement : Shaklee Vivix

Kau share, Kau hado!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Penuaan sememangnya satu perkara yang pasti kita akan lalui. Yang membezakan proses penuaan bagi setiap individu adalah cepat atau lambat sesuatu proses penuaan tersebut.
Rata rata setiap di antara kita tidak kira lelaki atau wanita pasti akan mula tercari cari supplemen anti penuaan (anti aging supplement) yang paling baik apabila dah mula perasan kelainan pada wajah atau tubuh. Capt dan suami pun tidak terkecuali, tambah tambah lagi suami di mana tuntutan kerjanya yang memerlukan beliau berjaga malam. Badan mudah rasa letih dan tak bermaya dan kerap sakit. Demam memang menjadi teman baik beliau. Setiap bulan klinik pasti akan dilawatinya. Mungkin tidur yang tidak cukup dan waktu tidur yang tidak tetap menyebabkan badan beliau sering sakit, lenguh sendi sana sini. Kesimpulannya memang banyak yang rasa serba tidak kena dalam diri.
Sampai satu tahap, memang dah tak boleh tahan lagi, Capt decide untuk bagi suami cuba Vivix dari Shaklee. Memandangkan suami juga bukan jenis yang senang nak menelan berbiji biji pil setiap hari (lupa ataupun buat buat lupa) maka Vivix adalah penyelesaian yang paling mudah. Dengan satu sudu / 5 ml setiap hari sudah cukup untuk membuatkan beliau lebih sihat dan bertenaga.
 Apakah sebenarnya Vivix ini?

 • Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.
 • Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.
 • Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin meningkat usia, semakin kita rasa tidak selesa serta sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.
Revolusi Terbaru dari Shaklee
Vivix – Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Vivix – mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee. 
Lebih fakta mengenai Shaklee Vivix :
 • Vivix merupakan supplemen anti penuaan (anti aging supplement) terbaik di dunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun tahun oleh Shaklee Syarikat No. 1 supplemen makanan di Amerika.
 • Di dalam kajian makmal, ramuan Vivix telah menunjukkan impak kepada empat mekanisme penting penuaan pada tahap selular. 
  • Melindungi dan memperbaiki sellular DNA.
  • Memberi impak positif kepada pengawalan genetik.
  • Menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria.
  • Melambatkan pembentukan protein AGE.
  • Ia juga menolong menjaga/memelihara : KESIHATAN JANTUNG, OTAK, SISTEM IMUN, SENDI, PERLINDUNGAN ANTIOKSIDAN, PENINGKATAN TENAGA PADA TAHAP SELULAR SERTA KESIHATAN DAN KESEJAHTERAAN TUBUH BADAN.
VIVIX merupakan supplemen anti-penuaan (anti aging supplement) pelbagai manfaat yang sesuai untuk mereka yang menghidapi diabetes, arthritis, gout, dan macam-macam lagi. Mengandungi resveratrol yang dipercayai mampu memperbaiki DNA seterusnya mencegah penuaan berlaku dengan pantas.
Supplemen anti penuaan (Anti Aging Supplement) yang terbaik dari Shaklee. 
Vivix sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk kedua orang tua anda untuk kesejahteraan dan keselesaan mereka.
Hubungi kami untuk pesanan dan ketahui bagaimana untuk mendapatkan keahlian percuma sekiranya anda membeli 2 botol Vivix atau lebih. 

 * DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Sebarang pertanyaan?

Hubungi kami di admin@captvitamin.com
atau SMS/Call +974 33014039
WhatsApp ke + 6011 252 66 427 (Capt)
untuk maklumat lanjut. Like FB page kami CaptVitamin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge