Berpuasa dengan Perfomance Drink Shaklee

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Assalamualaikum & Salam Sejahtera
Puasa dah nak dekat. Apa persediaan anda semua? Bagi ibu yang menyusukan anak mesti lagi runsing. Macam Capt sendiri, ini adalah Ramadhan pertama Capt akan berpuasa dan menyusukan anak. Perasaan saspen dan bimbang susu cukup ke tak memang merunsingkan. Cuma Capt bernasib baik sebab tak perlu pump, kalau kena pump dan buat stok memang la lagi bertambah bimbang. Capt bernasib baik sebab kenal dengan Shaklee dan produk produk Shaklee suits me well. Sebarang masalah berkaitan kesihatan, setakat ini tak pernah failed Shaklee sentiasa ada solusinya. Alhamdulillah.
Sebagai persediaan bulan puasa, Capt memang pastikan stok Shaklee Perfomance Drink sentiasa ada dalam simpanan. Bagus as a quick breakfast juga sesuai untuk bersahur dan berbuka. Jom kita tgk apa manfaat Shaklee Perfomance Drink :
1. Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik.
2. Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.
3. Ia bukan milk booster, atau minuman penambah susu, sebaliknya membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.
3. Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.
4. Fungsinya tak sama dengan milk booster atau makanan penambah susu lain kerana ia bukan untuk menambah susu sebaliknya menjaga sistem tubuh badan kita dalam sehari berpuasa dan menyusu/mengepam.
5. Ia bukan saja untuk ibu menyusu/mengandung semasa berpuasa, tapi sesuai untuk semua, terutama yang bekerja di tengah panas. Kanak kanak demam pun elok ambil  ni sebab biasa la budak2 bila dah demam tak selera makan minum. Ia boleh tolong cegah dehidrasi itu.
Jom sama-sama kita bertenaga di bulan Ramadhan yang mulia ini. Tak syiok la kan kalau sekeliling tgk, bile bulan puasa anda sentiasa letih, tak produktif dan nak jalan pun tak larat. Tunjukkan pada people around you that u are one energetic and strong pada bulan puasa nanti. Yeah… 
Hubungi Capt untuk mendapatkan Shaklee Perfomance Drink anda dengan diskaun hebat!!

* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Sebarang pertanyaan?
Hubungi kami di admin@captvitamin.com atau SMS/WhatsApp ke 012 253 1301 (Capt) untuk maklumat lanjut.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge