Bisnes Dari Rumah Hingga Mampu Bayar Bil Utiliti Dan Ansurans Kereta

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Assalamualaikum wrt wbh,

Belanja satu video dulu.. Hehehe..

Yerrrr keeeeee (dengan nada skeptikal) dengan bisnes Shaklee sampai…

    ** Mampu bayar bil utiliti? Mampu bayar ansuran kereta bulanan?
    ** Mampu bagi kat mak ayah 4 angka duit poket?
    ** Tak perlu usik duit gaji pekerjaan hakiki untuk belanja harian?
    ** Tak perlu minta belanja dari suami untuk membeli barang keperluan peribadi?
    ** Boleh beli hadiah untuk diri sendiri tak payah tunggu hari gaji?
    ** Mampu bayar zakat 4,5 angka untuk pembangunan ummah?
    ** Mampu bawa mak ayah menunaikan Umrah dengan hasil usaha sendiri?

Jangan terkejut kalau Kak Kep cakap semua tuh tak mustahil. Memang berlaku dan ia real. Bisnes di rumah yang sangat mudah dan boleh dilakukan oleh semua orang. Tak kira bujang, dah kahwin, bekerja atau surirumah sepenuh masa. Part time atau Full time. Bergantung kepada tahap usaha dan sejauh mana passion anda terhadap bisnes tersebut.

Alhamdulillah, Kak Kep berani sembang sebab Kak Kep sendiri dah merasainya. Bermula dengan Set Berpantang Shaklee yang sangat ohsem ketika berpantang anak kedua, makanya selepas itu tidak berpaling lagi. Produk yang terbukti selamat dan berkesan membuatkan suami tanpa ragu ragu memberi green light untuk Kak Kep lebih serius untuk menjalankan bisnes ini dari rumah. Suami memang menyokong sangat bisnes sebegini sebabnya, tak perlu keluar rumah untuk memastikan bisnes ini berjalan malah anak anak terjaga di depan mata. Terima kasih Allah kerana lorongkan Kak Kep ke dalam kancah perniagaan Shaklee yang sangat best nih.

Berapa Ribu Kak Kep Labur Untuk  Mulakan Bisnes?

Tipikal soalan yang akan diterima oleh pengusaha network marketing kan? Kehkehkeh.. Ribu? No wayyyy.. Ratus ratus pun Kak Kep fikir panjang, tambah lah ribu ribu. Memang tak lahhhh. Waktu mendaftar tahun 2011, hanya bermodalkan RM69.00 sebagai permulaan mendaftar ahli Shaklee dan terus dapat membeli Set Berpantang Shaklee dengan harga ahli. Lebih jimat. Titik bermula dari beberapa botol Shaklee sehingga berjaya menyusukan anak kedua sehingga lebih 2 tahun bersambung pula tandem nursing dengan adiknya membuatkan Kak Kep yakin produk Shaklee bagi kesan yang sangat positif terhadap diri Kak Kep.

Kak Kep Guna Kak Kep Jual

Bila dah happy dengan result, sedikit demi sedikit Kak kep mula berkongsi dengan kawan kawan melalui medan Facebook dan blog. Tak sangka, ramai yang berminat. Alhamdulillah. Dan semua list yang Kak Kep senaraikan kat atas tuh, banyak yang dah Kak Kep dapat. Sebab tuh berani sembang. Hehehe.

Sama juga macam ahli Shaklee seperti dalam video di atas, apabila sendiri merasa kesan, mula untuk berkongsi kebaikan dengan orang lain dan tak sangka hasil jualan membantu menambah pendapatan isi rumah.

Ada tak yang nak mengikut jejak kami? Nak tambah pendapatan isi rumah dan membantu suami. Jom lahhh..

Whatsapp Kak Kep di :

012.564.3627

Kak Kep akan guide sehingga ke menara. Cheewaaaahhhhh 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge