Dapatkan Berat Idaman dengan Set Kurus Shaklee

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
As Salam & Afternoon u olls,
Capt ceria pagi nih, check jek Maybank2u, eh? got extra money mehh.. good aa.. nak nak raya nih ada pulak extra extra money yang tak di sangka sangka 😉 Bisnes dari rumah Shaklee yang sempoi sempoi pun income boley tahan tau, jangan taktau, huhuhu.. kalau ada yang nak try, jom aarrr.. tak rugi pun coba.. Badan sihat, income pun masyukk.. hihihi
Raya dah nak dekat kan? Bulan puasa memang semua orang berlumba lumba update latest weight memasing kat wall FB, vanggerrrr gituew sape sape yang kg nya turun banyak, bleh melaram di Hari Raya nanti dengan baju raya vogue de vass kan? Mcm Capt sendiri ada pengurangan 3kg sehingga minggu ke tiga puasa nih, tapi Capt tak boleh tak ambil nasi, sbb masih breastfeed my baby girl, syian baby kalau mama tak makan nasi, xde carbs pulak kat dalam air susu nanti.. dalam masa yang sama, Capt pun nak ambil peluang sempena Ramadhan nak turunkan berat badan, so Set Kurus Shaklee adalah pilihan terbaik buat masa ini, dan Set Kurus Shaklee nih jugak membantu Capt dapat berat asal selepas bersalin.. (eh, tapi bukan takat asal tau, malah banyakkkkk hilang kg yang lama-lama tersimpan tuh.. hihihiiih)
Customer sempoi Capt pun dah cuba Set Kurus Shaklee nih tau, Capt suggest set nih sebab dia ckp, tak nampak progress weight loss sepjg Ramadhan, padahal dia dah jaga makan, kurgkan carbs dan lebihkan protein serta bykkan minum air, customer sempoi Capt nih memang pengamal ESP, Vitalea, VitaC dan Bcomplex dari Shaklee, jadi Capt suggestkan tambahan Lecithin, Herblax dan Alfalfa.. tak sampai seminggu Capt dapat What’s App nih dari customer sempoi :))
captvitamin property
Alhamdulillah ! 6 hari berjaya turunkan 2kg
Ini sangat mengujakan!!
pic credit : FB page Vitamomma
Raya pun dah nak dekat kan? Elok sangat lah kita bersedia dengan Set Kurus Shaklee nih untuk menikmati juadah raya yang enak enak belaka, seperti yang kita sedia maklum, juadah Hari Raya memang tak sah tanpa santan pekat pekat dan bahan bahan yang tinggi kolesterolnya kan? Takut takut nanti bulan puasa hilang 5kg, lepas raya tambah 8kg, Oh No No No No.. hehehe
Cepat cepat dapatkan Set Kurus Shaklee untuk persediaan 
Hari Raya anda!!
Hubungi kami untuk pembelian, dan ketahui bagaimana untuk menjadi ahli Shaklee dan mendapat pelbagai manfaat dari Shaklee.
 * DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Sebarang pertanyaan?

Hubungi kami di admin@captvitamin.com atau SMS/WhatsApp ke 011 2526 6427 atau +974 3301 4039 (Capt) untuk maklumat lanjut. Like FB page kami CaptVitamin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge