ESP Shaklee : Kesan dan Faedah yang bakal diterima.

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
ESP Shaklee sentiasa menjadi minuman supplemen kegemaran saya sepanjang masa. 

Kenapa?

Sebab :

ESP mengenyangkan. Jadi, proses penurunan berat badan selepas bersalin menjadi lebih mudah. Ambil ESP sebelum sarapan (sebelum Ramadhan), buat kerja rumah, sibuk dengan anak-anak. Alih alih dah jam 2 petang baru tersedar yang belum ambil makanan berat. Best sangat..

ESP buat susu badan jadi lebih pekat. Bila saya pam susu dapat nampak beza warna susu sekiranya ambil dan tak ambil ESP. Bila ambil ESP sebelum mengepam, susu berwarna kekuningan dan lebih pekat. Memang syiokkk. Direct feeding baby pun, baby lagi cepat kenyang. Tidur lena dan lebih lama. So senang la sikit saya nak urus hal rumah dan anak yang lain sambil sambil golek golek buat bisnes online ;-))

ESP buat kuku dan rambut lebih kuat dan sihat. Part nih antara my favourite jugak. Kalau konsisten ambil ESP nih, memang perasan kuku nampak berkilat semacam. Cantik jek. Best betul. Rambut pun sama. Tak banyak gugur sangat tambah-tambah waktu mandi.

ESP buat kulit jadi tulus mulus halus licin berseri. Kulit saya memang jenis yang kering. Kering bukan sikit sikit. Kering kronik. Alhamdulillah, memang notice lepas amik ESP dah tak berapa kering. Sendiri pun rasa best sentuh kulit sendiri. Bayangkan cik abang gosok gosok belai belai.. Opsssss muncul HM4 puleks.. muehehehehe..

ESP boleh kongsi suami isteri. Romantik sey.. hehehe.. untuk sang suami ESP mampu memulihkan fungsi prostat lelaki. Sayang suami tak? ecehhh.. nak bancuh untuk diri sendiri tuh, apa kata bancuh sekali utk si dia.

ESP boleh buat masker jugak. memang meletop nokss.. Saya ada resepi rahsia bagaimana nak menghasilkan masker yang sangat best dengan ESP. Tapi nak bongkar resepi rahsia mesti la kena beli dulu. Tak gitu? Cerita berbuih jari pun, kalau ESP takde.. acanerrr? tak dapek nak nolong. hehehehe

ish ish ish.. fikir apa lagi tuh? jangan difikirkan sangat nak beli ke tak? beli jek.. banyak sangat faedah dan kebaikan ESP nih.. rugi kalau tak grab.. manfaat untuk seisi keluarga.. cepat cepat hubungi kami untuk order.. COD boleh dilakukan sekitar Pulau Pinang. Berbaloi-baloi.

InsyaAllah kita usahakan apa yang termampu untuk kesihatan dan kesejahteraan diri serta keluarga.

Hubungi kami segera

SMS (Doha) 33014039
WhatsApp (Malaysia & Doha) 011 2526 6427 / 012 420 7544
PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin
Like page : CaptVitamin
Email : admin@captvitamin.com
Website : www.captvitamin.com
  
* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge