ESP Shaklee : Punca mata tak mengantuk lagi

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sejak amalkan Shaklee, saya suka try and error, test pada diri sendiri.. Di sebabkan stok di Doha ini agak terhad, kadang kadang saya terpaksa ‘berkorban’ untuk skip beberapa vitamin apabila melihat rak Shaklee mulai susut. Antara perkara yang paling merisaukan saya sekarang ini ialah apabila memandang kepada rak vitamin Shaklee saya dan botol botol di situ mula berkurangan. 

Bulan lepas, stok ESP Shaklee agak susut. Canister yang saya telah buka untuk ambil setiap hari juga semakin menyusut, di sebabkan terlampau sayang pada pelanggan pelanggan setia ESP maka saya berkorban untuk tidak mengambil ESP shake sebelum tidur. Saya hanya mengambil ESP Shaklee sebelum breakfast itu dengan kuantiti yang sedikit.

 

Bila bangun pagi saya rasa pelik, kenapa la mata aku nih mengantuk sangat, badan rasa tak segar, malas nak tinggalkan tempat tidur. Apa vitamin yang aku tinggal nih? Selama seminggu saya jadi macam tuh. Konon konon tak ambil sebelum tidur sebab takut gemuk jugak. Yer lah ESP pun ada calories, minum terus tidur mungkin mengundang padah pada jarum penimbang berat. Hehehe.

Bila sampai stok ESP Shaklee yang baru ke Doha, saya continue semula ambil ESP sebelum tidur (tanpa mempedulikan bab calories, hihihi.. lepas nih kena jogging laju laju). Surprisingly, esok pagi dengan izin Allah saya bangun jam 4.30 pagi tanpa rasa lesu, tanpa rasa letih, tanpa rasa malas.. Alhamdulillah.. Ooooo ini puncanya.. penyebab badan saya sihat bertenaga tak mengantuk tak letih.. So, no more tinggal tinggal ESP nih.. WAJIB DISIPLIN dengan ESP.. dengan segala hal rumahtangga nak kena urus sendiri termasuk bisnes Shaklee yang empayar nya semakin luas.. Saya memang tak boleh sakit, tak boleh letih, tak boleh malas.. Memang wajib jadi supermak, supermama, superbisneswoman. Semoga Allah membantu saya.

Sangat sesuai untuk ibu mengandung, dalam pantang, dan menyusukan bayi. Membuatkan susu lebih pekat dan bayi lebih kenyang serta bonus kulit tulus mulus buat bayi dan ibu. Banyak sangat manfaat ESP nih. Rugi tau tak try.

Nak tau lebih berkaitan ESP? Meh baca kat sini kebaikan ESP Shaklee. 

Jom cuba untuk badan kembali bertenaga dan energetic 24 jam sehari.

Hubungi kami segera

SMS/Call (Doha) 33014039
WhatsApp (Malaysia & Doha) 011 2526 6427/974 3301 4039
PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin
Like page : CaptVitamin
Email : admin@captvitamin.com
Website : www.captvitamin.com
  
* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge