Jadi Ahli SHAKLEE PERCUMA? FREE? Biar betul??

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mungkin ramai yang tak tahu selain dengan membuat bayaran RM 65 (Semenanjung) atau RM85 (Sabah Sarawak) untuk menjadi ahli Shaklee, ada juga cara laim untuk menjadi ahli Shaklee dengan PERCUMA!! Ya, PERCUMA FREE.. Kenapa? Tak percaya? Hihihi..

join-shaklee

Jom Jadi Ahli Shaklee dengan CaptVitamin

Biar Kak Kep pecah rahsia terbesar kat sini bagaimana nak jadi ahli PERCUMA nih.. Hihi..

Tau tak dengan pembelian melebihi 200 UV atau lebih kurang RM 660 + anda layak untuk memperolehi KEAHLIAN SHAKLEE PERCUMA SEUMUR HIDUP? Mungkin selama ini anda pengguna tegar Shaklee, tapi tak diberitahu atau tak dimaklumkan bahawa dengan hanya makan sendiri pun layak menjadi ahli dan boleh enjoy penjimatan dari 15 hingga 25% bagi setiap produk Shaklee. Ishh kalau dah start ambil Shaklee dari 6 bulan lepas, dah jatuh cinta deep deep dah sayang dengan Shaklee rugi kan kalau tak jadi ahli?

Bajet sebulan untuk vitamin cuma RM300? Tak cukup untuk melayakkan keahlian PERCUMA?? Meh sini Kak Kep bagi tips.. Produk apa yang korang suka sangat dengan Shaklee? ESP? Yayy, ESP memang produk kegemaran semua orang. Tau tak bulan nih kalau beli satu set BELI 6 PERCUMA 1, korang layak untuk dapatkan keahlian PERCUMA?

Haaa, jom kita start misi sharing kebaikan ESP dengan kawan sekerja meja sebelah. Cuba letak satu tong ESP kat ofis utk promosi. Mesti akan ada yg tanya apa benda dlm tong tuh. Then start la sharing kebaikan ESP, lepas tuh boleh start collect kumpul order sape sape yg nak try ESP. Betul tak? Cukup 6 tong, nahhhhhh dapat KEAHLIAN PERCUMA.. Dapat lagi PERCUMA ESP setong. Best ke tak??

Cuba kira berapa banyak jimat kat situ?? Percuma keahlian berjumlah RM65 atau 75 dan PERCUMA lagi setong ESP bernilai RM 150. Memang tertarik memang da bomb sungguh. Hihihi.

On top of that, dapat lagi BONUS Shaklee bayar RM 30+ bulan depan.. Bonus Shaklee tuh boleh buat topup utk stok vitamin bulan depan. Tak gitu??

Haaa kan Kak Kep dah pecah rahsia, macam mana nak dapat KEAHLIAN PERCUMA SHAKLEE dengan mudah. Sap sap suiii jek.. Hihihi..

So apa lagi korang semua.. Mulakan misi hari ini. Hehehe. Eh, tapi sebelum tuh nak inform, bukan dengan beli promo ESP sahaja yang dapat keahlian PERCUMA nih tau.. Kalau beli apa apa produk Shaklee pun, sekiranya cukup RM660 atau lebih terus dapat keahlian PERCUMA.

Kalau nak tau apa lagi kelebihan jadi ahli Shaklee nih, boleh lah baca DI SINI.

Takmau bisnes? Nak makan sendiri? Boleh juga.. Tak ada masalah. Tapi kalau nak berbisnes?? Sangat di alu alu kan.. Pulangannya bukan calang calang tau.. Tapi mesti kena rajin dan tiada alasan kalau mentor suruh buat apa apa. Ingat!! Shaklee bukan skim cepat kaya. Join hari ini bulan depan kaya raya. No no no. Kak Kep berani jamin, kalau rajin dan buat semua tanpa alasan, angka angka di bawah PASTI milik anda. Malah tak mustahil boleh jadi sehingga 5,6 angka. Tak percaya? Join dulu.. baru tau caranya. Hehehe.

Shaklee Bonus Description

Anggaran hasil income dengan Shaklee mengikut jumlah jualan bulanan.

Berminat ?? Laju laju ambil phone whatsapp atau SMS Kak Kep di + 6011 2526 6427

Hubungi kami segera

Whatsapp/SMS/Call

011 2526 6427 @ 012 420 7544

PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin

Like page : CaptVitamin

Email : hasliana.mdsaad@gmail.com

Website : www.captvitamin.com

* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge