Jadi Ahli Sekarang!

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kami di CaptVitamin sentiasa menyokong dan mengalu-alukan pernyertaan anda untuk menjadi sebahagian keluarga CaptVitamin. Sekiranya anda berminat untuk menjana pendapatan 3,4,5 dan tidak mustahil 6 angka, segeralah menghubungi kami dan kami akan tunjukkan caranya samada secara part time / full time.

JANGAN RISAU!! Kumpulan kami tidak memaksa anda untuk keluar pada tengah malam dan meninggalkan anak-anak semata mata untuk coaching / training. Anda hanya perlu membuat sedikit pelaburan dengan mendapatkan sebuah komputer, smartphone serta akaun Facebook dan segala-galanya boleh dilakukan secara online.

Bagaimana ingin menjadi Shaklee Independent Distributor bersama CaptVitamin?

** Anda boleh membuat bayaran yuran penyertaan sebanyak RM65 (TnC apply) atau membuat pembelian barangan Shaklee sebanyak 200points atau lebih kurang RM700 untuk mendapat keahlian percuma. Anda hanya perlu menghubungi saya (saya akan uruskan pendaftaran untuk anda) atau pergi sendiri ke mana-mana cawangan Shaklee di seluruh Malaysia dan mendaftar sebagai ahli dengan menjadikan saya sebagai sponsor/upline anda (ID Shaklee saya : 880399 Hasliana Md Saad)

Yuran keahlian Shaklee

**Yuran keahlian sebanyak RM65 adalah sekiranya anda ke cawangan Shaklee untuk mengambil member-kit sendiri. Sekiranya anda inginkan member-kit tersebut dihantar terus ke rumah anda maka bayaran sebanyak RM10 dikenakan bagi Semenanjung Malaysia dan RM 20 tambahan bagi Sabah/Sarawak.

Kelebihan menjadi Ahli Shaklee

**Dapat membeli produk Shaklee dengan harga ahli dan mengumpul point sendiri.
**Jika anda sangat jatuh cinta dengan produk Shaklee dan membeli dengan banyak, anda dapat mengumpul point dan ia akan ditukarkan dalam bentuk cash tanpa perlu ada downline.
**Jika berminat untuk memulakan biz Shaklee, kami boleh membantu anda dengan memberi bimbingan secara percuma. JANGAN RISAU!! Tiada istilah head-hunting sekiranya mendaftar dengan kami.
**Shaklee menawarkan Car Bonus, Cash dan International / National Trip (Umrah dsb).

Kenapa perlu menjadi ahli Shaklee dengan CaptVitamin?

**Bimbingan secara online/offline secara percuma. Jangan risau walau dimana kami berada, bimbingan boleh dilakukan dalam pelbagai cara.
**Anda akan dimasukkan ke dalam kumpulan eksklusif di FB bawah bimbingan CaptVitamin. Di sini kami akan memberi tunjuk ajar berkaitan PEMASARAN SECARA ONLINE, RAHSIA BERJAYA DALAM BISNES ONLINE, CARA PENGAMBILAN VITAMIN serta ASPEK TEKNIKAL DALAM MENGENDALIKAN BLOG & FB.

Berminat?? Jangan lepaskan peluang keemasan ini! Email ke hasliana.mdsaad@gmail.com atau FB : CaptVitamin / Hasliana Md Saad segera.