Jadi ahli Shaklee:Bagaimana saya jatuh cinta dengannya

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kisahnya bermula bila saya nak melahirkan HM2, waktu HM1 dulu saya guna set pantang moden jugak, tapi tah laa kat mana yang tak kena sebabkan resdung saya datang balik, saya suspek memang sebab set pantang tuh sebab lepas jek berpantang 44 hari makin menjadi jadi balik resdung, so untuk HM2 memang  banned terus la brand tuh… dalam dok survey tuh dapat tau yang my blogger friend ahli Shaklee so terus order dengan dia.. time tuh 36 ke 37 weeks pregnancy tak ingat, bila dah dapat tuh terus mcm excited nak amik, padahal belum deliver.. time tuh belum tau lagik yang kebanyakan vitamin Shaklee nih boleh overlap.. hehehe

Lepas deliver HM2 terus consume set pantang Shaklee tuh, ehhhhh.. mcm best jekk.. memang energetic habis laa.. kat hospital jek kot dok terbaring atas katil.. balik umah dah cergas.. luka cepat baik, waktu time HM1 dulu ya Allah.. tempat jahit tuh sakit sampai nangis nangis.. teruk betul.. memikirkan pun dah ngeri.. huhu.. yang paling best saya memang bertekad by hook or by crook memang akan fully breastfeed my HM2.. Alhamdulillah.. Allah permudahkan dengan bantuanNya dan hasil consumed Shaklee jugak

Penyusuan sukses mungkin sebab saya tak berasa penat.. bangun malam pun ok.. siang still energetic.. tak macam dalam pantang pun.. bila dah rasa semua ke’best’an itu makanya I decided untuk jadi ahli Shaklee.

Awal awal tuh memang tujuan jadi ahli shaklee untuk makan sendiri, tapi bila cakap kat mak.. “mak, Ni jadi ahli shaklee”.. terus mak jawab.. “lerrrr.. mak makan Shaklee dari taun 80an lagik, tapi sbb cikgu yang juai tuh pindah, mak dah tak makan la.. mak amik mcm mcm Lecithin, GLA, kalsium, omega”..perghhhh… mak lagi advanced.. so mak pun since anak dah jadi ahli Shaklee, mak pun continue laa amik semua tuh balik.. time tuh memang amik untuk diri sendiri dan family.. sharing sharing mcm tuh jek.. tak berniat langsung nak serius jual ke ape.. 

Tapi lama-lama bila diri sendiri dah rasa keberkesanan yang amat best dengan Shaklee, hidup lebih sihat dan bertenaga, resdung GONE.. memang best giler.. maka saya pun start sharing sharing kat FB dan mula create blog untuk tujuan sharing all the benefits dengan semua orang di dunia.. ecehhhh.. lepas tuh mula laa start sorang sorang yang bertanya.. kalau problem macam nih amik apa.. macam tuh amik apa.. ehh.. rasa mcm dokter plak.. hehehe.. dalam masa yang sama pun saya ghairah men’google’ sana sini info pasal Shaklee product utk gain product knowledge.. lagi banyak buat research makin best sebab banyak nya benefits yang ada dalam produk produk Shaklee nih..

Memang totally saya mula jatuh cinta dengan Shaklee sebab mula dengan set pantang dan terus terusan dengan set BF dan kurus.. jatuh cinta saya terhadap Shaklee tak berhenti setakat di Malaysia.. malah membawa ke Qatar.. nak tau lebih lanjut bagaimana Shaklee bertapak di Qatar? Stay tuned for 2nd episode.. ecehhhh.. mcm drama bersiri pulak.. hehehe (elemen saspen wajib diselitkan)

bersambung…..

Hubungi kami segera

Call/SMS/WhatsApp (Qatar) +974 33014039
WhatsApp (Malaysia & Qatar) +6011 2526 6427
PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin
Like page : CaptVitamin
Email : admin@captvitamin.com
Website : www.captvitamin.com
  
* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge