Kerja part time : KLIK SINI

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Semua barang naik harga. Gaji setakat tuh saja. Bukan kata nak simpan. Yang dapat bulan bulan tuh pun negatif. Jenuh nak save, jenuh nak adjust sana sini. Sedih sangat kan? Nak hulur kat mak ayah RM50 sebulan pun susah. Mintak lagi ada laa. Orang utara cakap buat ‘semangat’ dompet sementara nak tunggu gaji. Baik yang bujang, baik yang dah berkahwin. Yang bujang pening nak fikir nak simpan duit untuk belanja majlis kahwin. Yang dah kahwin pening fikirkan kos susu, kos lampin, kos taska dan pengasuh anak.


 

Zaman dahulu kalau suami isteri dua dua bekerja memang kategori orang kaya. Mewah. Tapi zaman sekarang, dua dua bekerja pun belanja tak cukup cukup. Mana taknya dengan harga barang yang makin naik. Semua mahal dan keperluan anak anak dan diri sendiri pun bertambah. Rumah kereta semua nak kena bayar.

Maka disebabkan faktor faktor ini lah semakin ramai yang buat kerja part time. Selalunya yang kita dengar buat part time nih macam kerja di supermarket ke, 7 Eleven ke. Tapi kerja kerja part time macam nih sesuai untuk yang bujang dan takde komitmen. Sebagai seorang ibu, agak agak bagaimana kerja part time yang sesuai untuk kita?

Part time untuk ibu bekerja tapi nak menambah pendapatan isi rumah haruslah berciri seperti berikut :

  • Modal rendah
  • Boleh dilakukan dari rumah
  • Tidak perlu keluar malam 
  • Tak perlu tinggalkan anak
  • Automatik (maknanya takyah nak hadap sangat benda tuh tapi masih gerak)


Ciri ciri di atas memang ada dalam kerja part time kami iaitu bisnes Shaklee. Kenapa saya berani buat pernyataan macam tuh? Sebabnya sekiranya anda melakukan kerja part time dengan Shaklee anda tak perlu tinggalkan kerja hakiki, bisnes automatik dan secara online. Semua kelas, coaching, info hanya dihujung jari melalui medium Facebook, Whatsapp, Web Seminar. Pendek kata secara maya sahaja. Kelas offline akan diadakan pada waktu waktu tertentu. Itu pun terpulang kalau anda taknak join, takyah join. Ada smartphone, ada komputer dan ada jaringan internet bisnes ini akan ON terus.

Dah terbukti yang bisnes Shaklee ini memang berkesan dan dapat membantu masalah kewangan anda. Dah ramai full time working mom yang buat bisnes Shaklee secara sambilan dah berhenti kerja kerana pendapatan hasil bisnes Shaklee melebihi 5,6 kali ganda dari kerja hakiki. Dan mereka juga sudah berjaya mendapat pangkat paling tinggi dalam Shaklee walaupun masih bekerja.

Sekiranya anda masih tercari cari kerja part time, sertailah group Shaklee kami. Walaupun anda hanya bekerja part time, namun untuk berjaya dalam bisnes perlulah memberi komitmen 100%. Pandai bahagikan masa, rajin dan bersungguh sungguh serta ingin belajar tak mustahil income kerja part time anda mencapai sehingga 5,6 angka setiap bulan (Yes, 5,6 figure income dengan part time with Shaklee)

Jadi jangan tunggu tunggu lagi. Sertai kami segera. Siapa lagi yang dapat merubah nasib kita kalau bukan kita sendiri. Kejayaan dan kekayaan tak akan datang bergolek kalau kita hanya duduk dan tengok. Kita mesti bergerak dan take action untuk dapat result yang membanggakan. Jadi ahli Shaklee dengan CaptVitamin untuk jana pendapatan sampingan anda sekarang.

Hubungi kami segera

Whatsapp//SMS/Call (Doha) +974 33014039
WhatsApp/SMS (Malaysia & Doha)+6 011 2526 6427
PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin
Like page : CaptVitamin
Email : admin@captvitamin.com
Website : www.captvitamin.com
  
* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge