Kulit Cantik dengan Shaklee – Testimonial Kak RR

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Hari nih nak share satu testimonial.. Kak RR memang da best.. first order selambe QR 1000++.. dengan cik abang sekalik terus jatuh chenta.. sebab banyak sangat amik so set pun dah jadik caca merba.. kira apa yg Kak RR ambil macam dah cover segala set dalam Shaklee..
Ini baru betul betul di katakan jatuh cinta pandang pertama.. eh! bukan pandang pertama.. bacaan pertama.. first time saya buat iklan kat group FB Malaysian In Qatar (MIQ) – group untuk orang Malaysia yg tinggal di Qatar.. Kak RR antara yang 1st respon dan order one shot memang banyak terus.. terbaik sangat.. Alhamdulillah.. Kak RR dan suami bijak memilih yang semulajadi, tanpa pewarna, tanpa pengawet.. Dijamin berkesan dan selamat..


Lepas handover barang saya consult cara makan semua, Kak RR menyepi kejap.. Saya ada follow up tanya.. about healing crisis or ada rasa apa2 yang best tak? Sebab Kak RR senyap, takut tak suka ke apa.. Alhamdulillah Kak RR jawab all ok.. So.. saya bagi Kak RR space untuk try semua dan rasa sendiri the Shaklee benefits until saya buat advertise lagi sekali kat MIQ, and Kak RR respon untuk repeat order & trus Kak RR bagitau best Shaklee nih.. tumit kaki dah licin.. bab tumit kaki nih takyah citer panjang la kan? saya sendiri pun dah rasa ke’efektif’an Shaklee dalam membantu selesaikan masalah tumit kaki merekah. Memang takde satu produk pun yang berjaya selesaikan masalah tumit kaki yang kasar dan horror mcm tumit saya.. Fuhhh.. Memang Shaklee the best!

Sebab suka sangat dengan Shaklee, maka Kak RR repeat order 5,6 produk lagi.. Memang betul betul jatuh cinta nih.. hehehe..

Di sini saya share testimonial dari Kak RR yang cantik dan bijak!! ;-))




Nak tau apa yang Kak RR ambil untuk selesaikan masalah kulit kaki dan lain-lain masalah lagik.. Jangan malu jangan segan email, SMS, WhatsApp, PM kat FB atau apa jua medium yang boleh anda berhubung terus dengan saya. Your Shaklee Independent Distributor in Qatar & Malaysia.



Hubungi kami segera

SMS (Doha) 33014039
WhatsApp (Malaysia & Doha) 012 253 1301
PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin
Like page : CaptVitamin
Email : admin@captvitamin.com
Website : www.captvitamin.com
  
* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge