MealShake Shaklee : Vitamin untuk anak susah makan

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Masih tercari cari vitamin untuk anak yang susah nak makan?

Boleh terus baca sebab ini pengalaman saya sendiri yang ada anak yang memilih bab makan. Mak ayah mana yang tak runsing kalau anak apa yang disuap semua geleng semua tolak. Dalam hati dok terpikir-pikir, budak nih tak lapa ke? cukup ke sekadar minum susu jek.. kenyang ke? haihhh.. problemos betol..

Lagi satu, asyik laaa selsema, demam, batuk.. Sakit fofular 3 serangkai untuk bebudk nih.. Dahlah anak susah nak makan, mungkin bila zat tak brapa cukup dlm badan lagi senang dapat penyakit, nasik tuh.. asyik nasik putih kosong jek.. kalau lauk ikan & ayam.. 3 mulut suap sekali nasi dgn lauk.. yang balance.. dah x mau.. nak nasik kosong jek.. sayur dgn buah xyah citer laa.. mmg reject awal-awal lagik.. susah hati mama dia nih..


Si Hafiy Mirza nih pulak.. bila selsema pastuh kena batuk.. haaaa.. memang confirm kena nebulizer.. ada skali tuh ulang alik hospital pg, tghari, petang & tgh mlm utk amik neb semata.. tuh kira tak terok laa.. kalau terok memang warded terus lerr… mak mana yang tak susah kalau anak sakit.. bila dah sakit lagik la susah nak makan.

Bila doc dah monitor mcm every mth mesti ada history visit hospital amik nebulizer makanya dari bronkitis biasa.. dah jadik bdk yg kena asma lerr.. padahal takde history dlm kedua-dua family yg ada asma..doc terus prescribe inhaler & ventolin.. alahaiiii.. sedih okeh.. rasa mcm anak tak normal, and dok pk.. kesiannya budak nih.. konpem xleh aktif aktif masuk sport mcm2 like his mom.. hehehe..

Tapi Allah Maha Berkuasa, menemukan saya denga Shaklee.. bermula consume set pantang sbb memang x gemar menelan jamu-jamu dikala berpantang dan banyakkan susu jugak lps bersalin.. maka mula lah sy godek godek kat internet.. byk blog yang claim MealShake Shaklee nih boleh tolong bagi naikkan selera makan bagi anak anak yang susah nak makan, seterusnya boleh bantu cure bronkitis athma.. 

Alhamdulillah.. Istiqomah sy bagi dia satu sudu kecik.. agak2 jek..setiap malam sebelum tido campo dlm susu.. selera makan pun dah bertambah, senang nak membuang air besar yg mana sebelum nih memang susah yang amat, dia pun trauma nak meneran sbb sakit.. dan yang paling lega sekali sy dah x pyh ulang alik ke klinik & hospital untuk nebulizer lagik.. dan skarang kami di Doha nih.. ventolin dan inhaler pun dah kemana-mana.. x payah guna lagik.. Syukur sangat.. 

Akhirnya jumpa vitamin yang sesuai untuk anak dan yang penting semulajadi.. Kepada ibu bapa yang ada anak susah nak makan, masalah sembelit, asma bronkitis dan sbg nya.. Hubungi saya untuk dapatkan Meal Shake Shaklee dari CaptVitamin.

AMARAN : Anak anda mesti disajikan dengan makanan seimbang setiap hari. Tidak semestinya dengan mengambil Meal Shake anak anda bebas untuk makan makanan rapu dan tidak berkhasiat. Big NO NO to junk food.

Hubungi kami segera

SMS (Doha) 33014039
WhatsApp (Malaysia & Doha) 011 25266427
PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin
Like page : CaptVitamin
Email : admin@captvitamin.com
Website : www.captvitamin.com
  
* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge