Mommy letih,penat,jemu dengan kehidupan awal pagi setiap hari? Kami ada solusinya

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sebenarnya tugas ini bukan bermula dari awal pagi sahaja malah sebelum tidur dah kena pastikan semua tersedia untuk pastikan esok subuh tak ada terlupa apa apa. Semua dah letak siap siap depan pintu dan yang paling kronik encik suami dah siap siap letak semua barang dalam kereta. Kalau tak nanti kena ulang dua kali nak angkut barang tambah tambah yang tinggal di rumah jenis flat/apartment.
Pagi pagi seawal 4 pagi dah bangun. Nak sediakan bubur untuk baby 6 bulan untuk dihantar ke taska, nak sediakan stok EBM untuk bekalan ke pengasuh, alat alat untuk pump susu di ofis yang cuci semalam tuh pun dah kering dan nak kena pack, itu belum kira nak kejutkan abang yang Tahun 1 siap siap untuk ke sekolah, si kakak 5 tahun untuk ke tadika dan baby 6 bulan untuk hantar ke pengasuh. Urusan 3 anak ini ambil masa satu jam. Kalau mereka memberi kerjasama. Kadang kadang menangis, tantrum, mood swing. Pagi pagi lagi kita pun dah mood swing.

Pernah tak disebabkan aktiviti kelam kabut pagi pagi begini, seawal jam 7.30 pagi sampai ke pejabat, ketiak dah basah. Bau perfume dah hilang diganti dengan bau masam peluh. Hehe. Saya dulu selalu macam tuh. Kesian sungguh. Diri sendiri pun bau masam kat diri sendiri. Hihi.
Kalau mommy berhasrat nak buang semua aktiviti kelam kabut di atas dan gantikan dengan kehidupan golek golek gomol gomol baby sampai jam 9 pagi, boleh lah join saya buat bisnes Shaklee nih. Bekerja dari rumah dengan masa yang fleksibel dan mommy sendiri yang buat jadual ikut keselesaan mommy. 
Tengok anak anak membesar depan mata, layan mereka 24 jam, tak perlu risau nak tinggalkan mereka pada pengasuh atau taska dan yang paling penting tak terlepas momen momen indah semasa mereka kecil nih, mommy perlu buat sesuatu. Dah terbukti ramai yang terjebak dengan bisnes Shaklee dah menjadi work at home mom (WAHM) dengan 5 angka pendapatan setiap bulan. Menarik kan? Baru baru ini Shaklee dah menghantar penyata pendapatan tahunan untuk tujuan cukai pendapatan. Buntang juga biji mata bila tengok figure tahunan tuh. Hmmm memang dah kalah berkali dengan gaji cikgu selama ini. Jadi saya tau, 
I’M ON THE RIGHT TRACK!! NO TURNING BACK!! MUST KEEP ON MOVING!!

Kalau mommy juga berhasrat nak jadi WAHM seperti saya? Saya perlukan mommy mommy yang mempunyai ciri ciri di bawah :

  • Mahu diajar.
  • Rajin belajar.
  • Tidak ada alasan.
  • Mesti sentiasa bersemangat.
  • Tidak mudah putus asa. 
  • Kuat berusaha.
  • Sanggup korbankan waktu  tidur di awal memulakan bisnes.
  • Sentiasa fokus.
  • Ada akaun Facebook, Twitter dan Instagram.
  • Sebuah komputer/laptop (optional).
  • Sebuah smartphone.

Dan semua ciri ciri positif yang ada di dunia ini harus ada pada mommy.

Berminat nak mulakan bisnes Shaklee dengan CaptVitamin??

SMS/WhatsApp “JADI AHLI” ke 011 252 66 427 SEKARANG JUGA!!


Hubungi kami segera

Whatsapp//SMS/Call (Doha) +974 33014039
WhatsApp/SMS (Malaysia & Doha)+6 011 2526 6427
PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin
Like page : CaptVitamin
Email : admin@captvitamin.com
Website : www.captvitamin.com
  
* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge