Mudahnya menunaikan Umrah dengan vitamin Shaklee

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lama dah nak story about our recent Umrah Trip by road last February but keep tertangguh.. Alhamdulillah everything goes smooth sailing kecuali part perut dipenyetkan kat Saudi Border.. hehehe.. (part Saudi Border nih mmg x dapek nak nolong.. setiap org sure akan face mcm-mcm kerenah kat cni.. heheheh) small matter.. sekurg kurgnya dah ready utk menempuh lautan manusia dari seluruh pelusuk dunia di Masjidil Harram nanti..


 We went to Makkah first, after settled Umrah then only we head to Madinah for ziarah.. bukan apa with 5.5y.o kid & 1.3 y.o toddler.. tau tau la kan.. how the journey etc etc etc.. Memang doa banyak-banyak semoga Allah permudahkan segalanya dalam masa yang sama ikhtiar apa yang patut to make sure the ‘driver’ (my hub) & kids stay healthy & tak sakit. Memang baca review kat internet mostly ckp byk construction area Masjidil Harram.. so dah boleh bayang dgn habuk and all.. 

Apart from doa banyak banyak to Allah SWT supaya memelihara the kids from sakit etc etc.. two weeks before the journey begin, Nutriferon, Perfomance Drink & Mealshake dari Shaklee memang menjadi best friend dierg.. kepada si ‘driver’.. (dah la drive solo molo kan? lagik kena jaga kesihatan die) Vivix, Collagen, Nutriferon, Vita C menjadi best friend.. Me myself also kena jaga diri sendirik jugak.. tak boleh diabaikan, huhu.. Di Makkah dgn Madinah pun keep on ambil all the vitamins.. takut the kids sakit susah nak gi klinik and so on & x dpt nak concentrate on ibadah.. so apa yg kite boleh prevent.. kita prevent kan?

Walaupun mostly semua sempoi, makan pun apa yg sempat.. dgn cuaca.. campur dgn pelbagai muslim dari serata dunia, campur dgn virus dan bakteria yg bermcm mcm jenis, Alhamdulillah.. sampai balik Doha, d kids sihat walafiat.. abang excitedly nak pegi sekolah esoknya walaupun dlm keadaan botak.. hehehe.. abang mmg merisaukan.. paling sng sakit dan susah nak baik.. tapi berkat doa dan usaha semuanya berjalan lancar..

Syukur Ya Allah.. semoga kami sekeluarga dijemput ke sana lagi.. Ameen.. Rindu sangat dengan Baitullah..

Bagi yang nak tau berkaitan vitamin vitamin yang disebutkan diatas, u can always contact me.. tanya tak kena byr.. takpe.. dont worry… hehehe.. Opsss… sebelum terlupa.. Bulan April ada Offer Buy 6 Free 1 untuk Nutriferon, why dont give it a try.. share dengan mak ayah sedara mara dan kawan-kawan.. lagi best sbb dapat free membership & cash rebate.. berbaloi-baloi..



Hubungi kami segera

SMS (Doha) 33014039
WhatsApp (Malaysia & Doha) 01125266427
PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin
Like page : CaptVitamin
Email : admin@captvitamin.com
Website : www.captvitamin.com
  
* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge