OmegaGuard Shaklee : Minyak Ikan Terbaik di Dunia

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Pagi-pagi celik bijik mata.. capai phone terus.. sbb setiap 1hb makanya Shaklee akan announce offer untuk produk bagi setiap bulan. Sekali check.. OmegaGuard!!!! Rasa nak melompat dari katil okeh.. Sbb ini salah satu produk yang saya sendiri sangat suka yang mana satu keluarga dari mak ayah, anak anak, anak dalam perut semua boleh dapat manfaat darinya. Ewaahhhh.. 

Jadi suka saya war war kan di sini, pembelian 6 botol OmegaGuard Shaklee dan PERCUMA lagi satu botol. Bayar untuk 6 botol tapi dapat 7 botol. Memang berbaloi-baloi. Bagi peminat OmegaGuard, tak payah la berfikir-fikir, buat kira-kira lagi. Adalah sangat afdhal untuk grab 7 botol terus sebab expired nye lambat lagi. By the time expired, dont worry kesemua 7 botol tuh mesti dah habis pulun anak beranak.

Suka saya nak share kat sini, Siapa yang perlukan OmegaGuard Shaklee nih :

(1) Ibu hamil
– Membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan
– Mengurangkan risiko kelahiran bayi pra matang
– Mengurangkan risiko gila meroyan selepas kelahiran bayi
– Mengawal kenaikan berat badan yang mencanak-canak naik

(2) Ibu menyusu
– Menyalurkan khasiat Omega-3 untuk sistem imunisasi badan kanak-kanak serta perkembangan otak.
– Membantu penurunan berat badan ibu tanpa menjejaskan penyusuan

(3) Kanak-kanak
– Pertumbuhan badan yang sihat selain kesihatan otak
– Yang sering demam, selsema, batuk serta jatuh sakit.etc athma, eczema
– Memperkuatkan sistem imunisasi badan

(4) Mereka yang mengalami masalah berat badan
– Membantu pembakaran lemak dengan lebih cepat berbanding lecithin
– Omega-3 akan meningkatkan hormone Leptine yang mengawal selera makan = kurang makan dan sentiasa kenyang

Nota : OmegaGuard bertindak lebih cepat berbanding LECITHIN. Perumpamaannya, Lecithin tu naik basikal dan OmegaGuard tu naik kapal terbang..Apa pun terpulang pada bajet anda dan bukan bajet saya yea..

(5) Sering alami masalah kesihatan
– Batuk berkahak, selesema yang berterusan
– Sakit-sakit sendi , kolestrol tinggi
– Sakit strok

Jangan lepaskan peluang keemasan ini, untuk lebih diskaun jangan lupa LIKE page CaptVitamin dan promosikan kepada rakan-rakan anda untuk turut sama LIKE page tersebut. Mari bersama-sama kita kongsi kebaikan OmegaGuard Shaklee yang terbukti sebagai Minyak Ikan Terbaik di Dunia.
 

Hubungi kami segera

SMS (Doha) 33014039
WhatsApp (Malaysia & Doha) 012 253 1301
PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin
Like page : CaptVitamin
Email : admin@captvitamin.com
Website : www.captvitamin.com
  
* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge