Pengedar Shaklee Terbaik di Kedah, Malaysia

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

shaklee kedahShaklee memang tak perlu diperkenalkan lagi. Dah terkenal, masyhur serata dunia. Bagi yang tinggal di Kedah. Jangan runsing jangan risau untuk dapatkan produk Shaklee. Ya.. Kak Kep akui, di Kedah tiada cawangan Shaklee. Jadi macam mana nak dapatkan Shaklee?

Jangan risau! Shaklee sebenarnya boleh menguruskan urusan penghantaran ke seluruh Semenanjung Malaysia termasuk Sabah & Sarawak. Apa yang perlu anda lakukan hanya lah menghubungi Shaklee Independent Distributor pilihan anda dan ikuti prosedur pembayaran yang telah di tetapkan dan Shaklee Independent Distributor yang berkenaan akan membuat pesanan untuk anda seterusnya pihak Shaklee akan menguruskan penghantaran melalui syarikat courier GDex atau CityLink.

Mudah kan? Dan selepas menerima produk Shaklee, jangan lupa untuk menghubungi rakan Shaklee Independent Distributor anda kerana setiap SID bertanggungjawab untuk bimbingan cara makan vitamin Shaklee dan konsultasi berterusan.

Berikut disenaraikan rakan SID yang berada di sekitar di negeri Kedah.

Kulim & Pulau Langkawi

SID kulim

Puan Farihah

+60 19 571 5158 Call / SMS / Whatsapp.

 

Alor Setar

sid alor setar

Puan Syuhada Salim

 +60 12 442 4028 Call/ SMS /Whatsapp

 Website : http://luvmyvitamin.blogspot.com

Anda bukan berada di kawasan mereka? Tetapi berada di Gurun? di Sungai Petani? di Baling?

Jangan risau jangan gusar. Hubungi sahaja mereka. Penghantaran boleh diuruskan di seluruh Kedah dan di seluruh Malaysia.

Pengguna Shaklee yang bijak adalah yang menjadi ahli Shaklee walaupun hanya untuk makan sendiri. Ini kerana dengan pembelian untuk makan sendiri sahaja anda boleh jimat sehingga 25%. Menarik kan? Jadi jangan tunggu, jangan lepaskan peluang. Jadi ahli Shaklee sekarang dengan menghubungi wakil SID seperti tertera di atas. Pasti anda akan berpuas hati dengan servis yang akan diberikan.

photo 3

Hubungi kami segera

Whatsapp/SMS/Call

011 2526 6427 @ 012 420 7544

PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin

Like page : CaptVitamin

Email : hasliana.mdsaad@gmail.com

Website : www.captvitamin.com

* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge