Rugi kalau tak jadi ahli di saat ‘tsunami’ Shaklee melanda

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Apa yang saya boleh katakan ialah.. Kalau anda tak jadi ahli Shaklee SEKARANG anda rugi besar.. KENAPA? sebab sekarang Shaklee adalah fenomene, Shaklee sedang menghadapi tsunami yang amat dasyat sekali.. Kawan saya yang daftar menjadi ahli Shaklee 4 bulan lepas pun mengakui yang fenomena ini berlaku sejak 2 bulan lepas. Dia yang tinggal di Klang seringkali ke Shaklee HQ di Empire Shopping Gallery Subang untuk dapatkan stok. Berbeza sekali dengan 3 bulan lepas katanya. “Kalau aku sampai jam 9.30pagi (Shaklee buka jam 10pagi).. dah berderet orang beratur dan nombor aku yang ke 30”. Boleh anda bayangkan? Dah macam suasana nak check up kencing manis darah tinggi di Klinik Kesihatan. hehehehe.. Tapi saya suka kawan saya nih, dia sangat positif.. “Tapi aku suka join kemeriahan nih, lebih bersemangat” hehehe… Positive vibes.. weahooooo..

Perkara di atas adalah sebab utama kenapa anda kena jadi ahli Shaklee SEKARANG. Anda tidak perlu bersusah payah untuk mempromosi produk beria ria tentang kebaikan dan keberkesanan Shaklee sebab dengan suasana di branch HQ orang sudah boleh lihat bagaimana produk ini berkesan. Let the product speak itself. Sampai ada staff syarikat lain yang bekerja di bangunan yang sama kehairanan. Mereka ingat yang ramai ramai datang menyerbu Shaklee adalah untuk redeem hadiah (macam gores dan menang). hehehehe.. Shaklee tidak begitu yer dik.. Shaklee memang fokus on product.. Kalau anda daftar jadi ahli Shaklee juga, perkara yang paling utama dititikberatkan adalah berkaitan product knowledge bukan mengejar orang lain untuk jadi ahli semata mata untuk naik pangkat.
Ini lah bagusnya join MLM yang betul. Bukan seperti MLM lain yang tidak tentu hala tuju, tidak pasti apa produknya tapi memaksa ahli untuk mencari ‘kaki kaki’ di bawah. Dan sudah pasti, memilih kumpulan yang betul juga menjadi keutamaan sekiranya anda berhasrat untuk jadi ahli Shaklee. Ya betul, atas landasan yang sama iaitu produk dari syarikat yang sama, tetapi kumpulan berbeza beza ya. Jangan tertipu dengan janji janji manis mereka yang berlonggok di HQ atau cawangan Shaklee yang memujuk anda menjadi ahli Shaklee tapi sudahnya anda ditinggalkan terkapai-kapai tanpa diajar bagaimana untuk menjalankan bisnes Shaklee.
Kalau anda pemalu, berat mulut, tak banyak kawan, tak pandau bercerita… Adalah sangat di alu alu kan untuk sertai kumpulan kami kerana kumpulan kami akan membimbing anda untuk menjalankan perniagaan Shaklee 100% melalui atas talian menggunakan medium blog, FBAds, twitter dan pelbagai lagi..
Jangan fikir fikir lagi, jom jadi ahli Shaklee bersama CaptVitamin bawah Empayar Infinity kerana saya pasti dengan bermodalkan RM75 Semenanjung/RM85 Sabah Sarawak seumur hidup tanpa perlu simpan stok berkotak kotak, tidak mustahil anda adalah bakal Jutawan Infinity yang akan menerima pendapatan 4,5 dan tidak mustahil 6 angka. 
Kalau anda masih bertangguh.. ada ramai lagi yang akan ambil peluang ini. Tepuk dada tanya hati.. Jangan tunggu lama lama, nanti lama lama, ia di ambil orang..

Hubungi kami segera

SMS/Call (Doha) 33014039
WhatsApp (Malaysia & Doha) +6011 2526 6427
PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin
Like page : CaptVitamin
Email : admin@captvitamin.com
Website : www.captvitamin.com
  
* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge