Set Berpantang & Menyusu Shaklee : Testimonial dari NH

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Happy betul dapat repeat order dari NH.. Alkisah sbb dia order Vitalea tapi dok bz tak terambik dan tak terantar.. So 2 hari lepas NH ada PM utk repeat order ostematrix and nak mintak delivery Vitalea sekali. Terus tanya dia.. mcm mana rase lps amik Set Berpantang dan Menyusu Shaklee? Die ambik pun lps 2 mggu deliver sbb still sampai ke sudah carik set yang sesuai x ketemu dan die pun tak nak jamu jamu nih.


Allah bukak pintu hati NH nak try Shaklee sbb nampak post sy di group untuk penduduk Malaysia di Qatar. Maka sy suggest Set Berpantang yang ada Vitalea, Bcomplex, Vit C, Alfalfa plus Ostematrix jugak.. Biasa lah.. barang elok yang bukan di propa propa kebaikannya, sape yang dah cuba mesti nak cuba yang lain jugak. In between tuh dia order lagi ESP.. sy memang happy sangat die order ESP sbb NH nih ibu bekerjaya.. makanya mesti nak buat stok susu utk baby bile naik keje. ESP memang sangat membantu ibu ibu bekerjaya dalam usaha nak bagi yang terbaik pada baby. Tambah pulak 1st baby. hehehehe. 

Sy sesaje tanya mcm mana rase lps ambik Set Berpantang dan Menyusu Shaklee? Haaaaa.. xyah crite banyak.. bace sendirik feedback NH pasal Set Berpantang & Menyusu Shaklee nih.. Tuh dalam cara-cara makan pun skip skip.. pun dah rasa beza dan rasa badan kuat cergas.. kalau makan bebetul lagik banyak extra extra perasaan yang best yang akan dirasa.. hehehe

Baby pun dah 4 bulan.. susu still maintain.. Alhamdulillah!! Happy utk NH.. dan NH jugak order Shaklee Collagen Powder sebab nak kulit tulus mulus gitu.. Kan dah cakap dari awal lagik.. kalau dah penah rasa Shaklee benefits memang mesti nak cuba produk-produk Shaklee yang lain jugak. Bab bab cantik berseri putih gebu nih.. org pompuan mana yang tak suka kan?? Sanggup invest untuk produk yang terbukti berkesan dan tiada kesan sampingan. 

Akhir kata, sesiapa yang belum cuba Shaklee.. Sila lah cuba.. Anda pasti akan rasa perbezaan pada diri sendiri.. Just PM, Whatsapp Email atau melalui apa jua cara utk konsultasi percuma dari CaptVitamin. Kami ada mcm-mcm set yang boleh disesuaikan dengan keperluan tubuh anda. Sesuai dengan salah satu motto Shaklee “ALWAYS WORKS”.

PM cepat cepat untuk pesanan dan diskaun istimewa dari CaptVitamin

Hubungi kami segera

SMS (Doha) 33014039
WhatsApp (Malaysia & Doha) 012 253 1301
PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin
Like page : CaptVitamin
Email : admin@captvitamin.com
Website : www.captvitamin.com
  
* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge