Set Brilliant Shaklee:Bantu anak lebih fokus dalam kelas

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kalau dah nama ibu dan ayah nih mesti sentiasa nakkan yang terbaik untuk anaknya kan? Diri sendiri tak penting, anak lebih penting! Sedangkan barang mainan pun sanggup keluarkan ribuan ringgit. Apatah lagi untuk kesihatan dan pembelajaran anak kan? Sanggup bergolok gadai. Sifat ibu bapa memang macam tuh. Sentiasa nakkan yang terbaik untuk anak anak.

Sebut pasal vitamin nih memang macam macam nak cuba kan? Vitamin untuk terer Matematik, vitamin untuk master dalam subjek Sains, bagitau jek apa apa. Gerenti beli. Sebab nak anak pandai dan cemerlang punya pasal kan?


Di Shaklee terdapat satu set yang disebut Brilliant Set untuk meningkatkan kepekaan, daya ingatan dan tumpuan dan kecekapan bekerja yang sesuai untuk anak anak yang sudah mula bersekolah menengah sehingga ke peringkat universiti. Kenapa adanya set ini? Kerana anak anak yang sudah meningkat remaja ini makin susah dikawal oleh ibu bapa. Contohnya terdorong untuk tidur lambat dan hasilnya esok tuh mengantuk dalam kelas dan tak fokus. 

Semua orang tak kira tua muda pasti mahukan yang terbaik dalam hidup masing masing. Betul tak? Dalam usaha untuk menjadi yang terbaik ini, ramai juga yang menghadapi masalah kesihatan antaranya :

  • Tekanan @ Stress
  • Lesu dan sakit sakit badan
  • Tidur yang tidak cukup
  • Kurang daya tumpuan
  • Sakit kepala atau migrain yang sering berulang
  • Lemah daya ingatan
  • Kurang peka dan tidak fokus

Masalah masalah ini sering mengganggu untuk mencapai apa yang dihajati samada dalam pelajaran atau pekerjaan.

Set Brilliant Shaklee ini memberikan satu set lengkap dalam mencapai kesihatan yang lebih baik dan hebat.

Antara kebaikannya ialah :

  • Membantu untuk melegakan tekanan.
  • Membantu mengurangkan kemurungan dan memperbaiki emosi.
  • Memberi lebih tenaga.
  • Menggalakkan tidur yang sempurna.
  • Meningkatkan daya ingatan dan keupayaan pembelajaran.

Set ini sesuai untuk anak anak remaja anda. Set untuk anak anak bawah 12 tahun juga Shaklee sediakan. Boleh rujuk Set Kanak Kanak Shaklee.

Mahu cuba tapi kurang mampu? Hubungi kami untuk jadi ahli. Dengan menjadi ahli Shaklee, anda dapat jimatkan sehingga 20% untuk keseluruhan harga Set Brilliant ini. Pelaburan untuk anak anak. InshaaAllah akan diberkati Allah SWT. Semoga bermanfaat buat semua.

Hubungi kami segera

Whatsapp//SMS/Call (Doha) +974 33014039
WhatsApp/SMS (Malaysia & Doha)+6 011 2526 6427
PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin
Like page : CaptVitamin
Email : admin@captvitamin.com
Website : www.captvitamin.com
  
* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge