Set Diet Shaklee:Bergaya Anggun Langsing Dengan Koleksi JM di pagi raya.

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Runsing nak cari baju raya nih.. Belek belek Zalora.com memang berkenan habis dengan Jovian Mandagie Raya Collection, sama jugak dengan Rizalman for Zalora. Fuhhhh.. memang tertawan.

Tapi bila ditilik tilik gambar model-model tuh, kurus tinggi langsing anggun panjang. Bila dibelek belek pulak diri sendiri, babat terkeluar kiri kanan, peha persis batang balak, pinggang bak tong drum. Hmmm.. sajak ke dengan collection JM dan Rizalman nih cik kak oiii? Lupa kan saja niat suci murni tuh.. kata hati..

Eh eh eh.. jangan putus asa dulu, CaptVitamin ada jawapannya. Bulan puasa? Di samping ambil peluang menambah amalan amalan bagi memberatkan bahu kanan, apa kata kita cuba buang kilogram yang melebih lebih sampai tak terlarat nak bawak tuh.



Dengan set diet Shaklee pasti boleh punya. Set Diet Shaklee nih bukan sahaja terbukti berkesan untuk singkirkan kilogram malah buatkan badan lebih sihat dan bertenaga sepanjang berpuasa. ESP yang terdapat dalam set diet Shaklee nih membantu untuk cik kak cik adik makcik pakcik untuk kekal bertenaga sepanjang hari sekiranya diambil ketika bersahur. Sekiranya diambil semasa berbuka, boleh bantu mengawal nafsu makan yang membuak-buak. Jadi tak lah membaham semua juadah di depan mata. Natijahnya, terbungkang macam ular sawa, solat Maghrib Isyak kemana, Terawikh hangus macam tuh jek. Patut nak beratkan bahu kanan, bahu kiri pulak yang berat. Terbalik kod.

Item lain dalam set diet Shaklee ini ialah Lecithin. Seperti sedia maklum, Lecithin bertindak sebagai pemecah lemak. Lemak lemak degil yang dah lama bermastautin dalam badan kita tuh, kita nyahkan dengan pengambilan Lecithin.

Dah pecah lemak tadi? Takkan nak biar jek dalam badan kan? Tambah lagi satu item dalam set diet Shaklee nih iaitu Alfalfa Complex sebagai ejen untuk membuang lemak-lemak tadi. Konsep yang sangat mudah. BAKAR – BUANG – BINA.

Lecithin – membakar lemak berlebihan
Alfalfa – membuang lemak yang telah dibakar
ESP – memelihara otot otot supaya kekal cantik dan tidak menggelebeh sepanjang proses diet sambil memberi rasa kenyang berpanjangan so that tak ada lah nak makan tak ingat dunia kan?

Oh.. lupa nak cakap. Alfalfa juga mempunyai pelbagai khasiat selain untuk diet. Contohnya : merawat asma, merawat alergik (yang juga dikenali sebagai resdung), melawaskan usus, menyembuhkan masalah keputihan bagi golongan wanita dan bagi wanita yang menyusukan anak, Alfalfa juga bertindak sebagai milk booster. Double milk booster bila digabungkan dengan ESP. Berpuasa? Tiada masalah untuk mengumpul beratus oz EBM.. yeahh..  

Nahhh.. Set diet Shaklee dengan harga yang sangat berpatutan dan mempunyai pelbagai side effects baik. 

Nak tunggu apa lagi? 
Tunggu orang lain cantik kurus bergaya di hari raya? Kita? masih dengan babat degil? 

Nak tunggu habis orang kurus cantik langsing borong JM dan Rizalman Collection? Kita?? Tunggu taun depan pulak? Yang belum tentu boleh pakai lagi collection designer tuh?

 Ish ish ish rugi rugi rugi..


Hubungi kami segera

SMS (Doha) 33014039
WhatsApp (Malaysia & Doha) 011 2526 6427
PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin
Like page : CaptVitamin
Email : admin@captvitamin.com
Website : www.captvitamin.com
  
* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge