Set Kesihatan Sendi Shaklee : Aksi ‘akrobatik’ menjadi lebih mudah

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Rasa rasa kita kalau tua nanti boleh tak buat aksi akrobatik macam pakcik kat sebelah? Macam mustahil jek kan? Sedangkan waktu muda macam sekarang pun tak mampu buat. Apatah lagi tua nanti.
Tapi tak mustahil kalau nak buat macam tuh. Dengan syarat mesti memelihara dan menjaga kesihatan sendi tulang bermula dari sekarang. Masih belum terlambat. 
Sebenarnya seawal usia 30-an tulang tulang kita sudah mula kehilangan kepadatan dan kepaduannya. Seiring dengan badan juga makin berkurang menghasilkan kolagen, maka tulang kita juga menjadi semakin kurang sihat.

 

Sakit sendi akan menyebabkan banyak aktivit harian terganggu. Mak ayah kita kalau diserang sakit lutut atau yang seangkatan dengannya memang akan mengadu sakit yang tak tertanggung rasanya. Nak solat, nak bergerak semua susah. Kadang kadang sampai tak terungkap dengan kata punya lah sakit.
Sakit sendi ini berpunca dari pelbagai jenis kecederaan atau keadaan seperti rheumatoid arthritis atau osteoarthiritis. Tidak kiralah apa juga puncanya, yang nyata kalau mengalaminya pasti akan menderita.
 
Shaklee menawarkan Set Kesihatan Sendi dan Tulang yang mampu memelihara dan menjaga kesihatan supaya lebih kuat dan sihat. Set ini terdiri dari 3 produk terhangat dari Shaklee iaitu  :

  • Advanced Joint Health tablet – menyokong pergerakan dan kelenturan sendi.
  • Omega Guard – mengurangkan inflamasi dan radang sendi serta memberi kuasa pelincir kepada sendi sendi kita.
  • OsteMatrix – membekalkan nutrien harian terutamanya kalsium. Ia membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang. Tulang tulang sihat inilah yang akan menyokong berat badan serta menggerakkan pelbagai otot badan untuk kekal cergas.

Gabungan ketiga tiga produk Set Kesihatan Sendi dan Tulang ini akan memberi impak kepada kita seperti di bawah :

  • Memberi sokongan nutrisi pada kolagen dan komponen penting penghubung tisu lain yang memberi kekuatan dan struktur untuk sendi.
  • Membantu mengekalkan tulang yang kuat.
  • Membantu melegakan sakit sendi dan inflamasi terhadap sendi.

Pesan 2 set sekarang. Satu set untuk anda dan suami. Satu lagi set untuk hadiahkan pada mak dan ayah. Senang mak ayah kita nak jalani aktiviti seharian dan jalani ibadat. InshaaAllah

SMS/Whatsapp “SET TULANG” ke +6011 252 66 427 SEKARANG JUGA.

Hubungi kami segera

Whatsapp//SMS/Call (Doha) +974 33014039
WhatsApp/SMS (Malaysia & Doha)+6 011 2526 6427
PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin
Like page : CaptVitamin
Email : admin@captvitamin.com
Website : www.captvitamin.com
  
* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge