Set Kurus Bajet Shaklee : Cepat, selamat dan berkesan!

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ramai yang tidak sanggup nak keluarkan beribu ribu ringgit sekaligus semata mata nak kuruskan badan kan? 

Satu, belum tentu berkesan atau tidak. Dua, mana nak carik duit banyak banyak semata mata nak kurus kan?

Kurus langsing memang idaman semua. Terutamanya wanita. Sebab kita seringkali disogokkan dengan model model kurus langsing yang berlenggang lenggok di atas pentas peragaan, bila dipandang memang meleleh air liur lah kan? Cantik nye lah haiii.. senang nak beli baju, pakai apa apa pun cantik.

 
Selain dari itu, kurus dan langsing juga mencerminkan gaya hidup serta gaya pemakanan seseorang itu. Dan seperti yang kita tahu, orang yang kurus dan langsing nih kurang berisiko untuk dihinggapi penyakit penyakit kronik.

Bila dibelek belek lemak lemak di peha, di perut dan di lengan memang merisaukan. Kalau anda dah cuba banyak produk pelangsingan yang ada di pasaran tapi masih tidak berkesan apa kata cuba Set Kurus Bajet Shaklee pula. Hanya dengan 3 produk dalam Set Kurus Bajet ini, InsyaAllah hasilnya memuaskan. 

Antara produk yang terdapat dalam Set Kurus Bajet Shaklee ini ialah :

HerbLax – Apakah fungsinya :

  • Membersihkan najis yang tersekat/ tersimpan lama dlm tubuh
  • Merangsang usus utk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut
  • Membantu masalah sembelit
  • Mengempiskan perut
  • Melawaskan pembuangan air besar.
     HerbLax akan menampakkan kesan dalam masa 8-12 jam selepas pengambilan. Mereka yang mengalami masalah sembelit yang serius boleh meningkatkan dos kepada 5-8 biji dan boleh kembali ke dos asal setelah proses pembuangan kembali normal. Bagi yang mengamalkan Alfalfa Complex dan Lecithin mungkin boleh mencuba HerbLax untuk pembersihan usus secara total.
  
  •       Lecithin memecah serta mencairkan lemak terutama kolestrol
  •       Ia membantu menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL)
  •       Membantu mengawal paras triglycerides
  •    Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluhan-pembuluhan darah.
  •       Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolesterol.

 

  • Berupaya membuang toksin dalam badan dan boleh dimakan setiap hari tanpa kesan cirit birit.
  • Mengangkut lemak yang dibakar oleh Lecithin keluar dari badan.
  • Membantu pelawasan yang turut membantu menurunkan berat badan.
  • BONUS untuk wanita kerana Alfalfa juga mendapat jolokan ‘herba moden’ di mana berfungsi menyelesaikan masalah keputihan dan mengetatkan vagina.
Banyak kesan sampingan yang best dengan mengambil Set Kurus Bajet ini. Antaranya :
  • Perut lebih kempis
  • Mudah buang air besar
  • Mencuci usus seterusnya memudahkan proses penyerapan vitamin
  • Badan terasa lebih ringan dan bertenagaBerat turun dan boleh dapat bentuk badan yang lebih menarik dan cantik

Tunggu apa lagi? Baik order cepat sebelum lemak degil makin bercambah cambah dalam badan. Yang paling best Set Kurus Bajet yang tahan lama ini harganya dibawah RM160 tapi dapat bertahan sehingga 7 bulan. Bayangkan betapa untungnya anda. KURUS, RAMPING dan JIMAT POKET. Kalau yang ada bajet lebih tuh sangat sangatlah disarankan untuk ambil SET KURUS OPTIMUM. Lagi cepat dan lagi mudah untuk kawal pengambilan kalori seharian. Memang best set optimum dan saya sendiri mengamalkannya. Sempoii habis.

Nak lagi jimat?? Jadi Ahli Shaklee dan terus dapat harga ahli. Bestkan? bukan rugi pun jadi ahli. Seumur hidup keahlian tak perlu renew renew. Silap silap kalau cukup points Shaklee bayar bonus lagik.. Best sangat. Jadi pengguna bijak. Jadi Ahli dan nikmati pelbagai keistimewaan. Nak order?? Whatsapp di nombor di bawah. Laju laju tau…

 
      Hubungi kami segera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge