Set Kurus Optimum Shaklee:Berat turun tanpa kawal makan

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Alhamdulillah, dapat WhatsApp dari customer Set Kurus Optimum yang baru amalkan set ini selama lebih kurang 3 minggu. Customer nih baru bersalin anak kedua lebih kurang 5 bulan. Lepas melahirkan, berat kembali ke asal tambahan bulan puasa, jadi lebih mudah proses penurunan berat badan berlaku. Namun selepas Syawal, berdiri atas penimbang terus tak sanggup nak tengok jarum.. paham paham jek la maksudnya kan? hehehe

Pengakuan beliau sendiri, beliau cukup susah nak kawal makan disebabkan bayi lelakinya yang sangat kuat menyusu. Memang tak dinafikan ibu menyusu (tambah tambah baby boy) memang sentiasa lapar, bila nafsu makan susah nak kawal maka berat mudah naik. Nasib baik customer nih cepat sedar dan terus order Set Kurus Optimum Shaklee nih laju laju.

Untungnya beli dengan CaptVitamin nih ialah konsultasi percuma 24jam (chewahh.. kecuali tokey tido.. hehe). Time pass Set Kurus Optimum nih memang saya dah pesan dan bagitau cara makan yang betul dan sekian sekian dos.. Alhamdulillah customer tak cerewet dan ‘dengar kata’.. cara pengambilan yang betul beserta pengambilan air kosong melebihi 3 liter setiap hari dapat kurangkan sekilo walaupun tanpa exercise (exercise dengan cara setiap hari menjaga 2 hero lasaknya sahaja) dan tanpa kawal makan.. menarik kan? 

Mungkin ada yang berkata.. hah?? sekilo jek? saya nak turunkan berat 10kilo sebulan, ini sekilo 3 minggu, tak boleh tunggu selama itu.. nanti dulu yekkk.. Set Kurus Optimum Shaklee nih, walaupun namanya optimum tapi tak menjanjikan penurunan berat mendadak.. nak tau lebih lanjut boleh baca DI SINI mengapa penurunan berat badan mendadak tidak boleh berlaku. Sekiranya ingin penurunan yang cepat, kawal makan, senaman yang sesuai contoh seperti INI berserta Set Kurus Optimum Shaklee ini, InsyaAllah usaha anda untuk mengurangkan berat badan tidak akan sia sia. Malah penurunan lebih stabil dan bukan seperti diet yo-yo.

Apakah produk yang terdapat dalam Set Kurus Optimum Shaklee ini? Meh kita tengok :

Set Kurus Optimum Shaklee

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut konsep penurunan berat dengan set ini, jangan malu jangan segan untuk kontek pihak CaptVitamin, jangan risau.. tanya tanya pun boleh.. bukan suruh beli.. kita cerita masalah dulu, kita cari punca, kita cuba selesaikan, InsyaAllah.. kalau niat baik untuk menjaga kesihatan supaya tak menyusahkan diri kita sendiri dan orang lain di kemudian hari saya yakin ANDA PASTI BOLEH! Saya yakin! Saya akan guide anda bermula dengan cara pengambilan vitamin, cara kawal kalori setiap hari dan info berkaitan senaman yang bersesuaian.. pasti berat idaman anda dapat dicapai.. chaiyok chaiyok..

Hubungi kami segera

SMS/Call (Doha) + 974 33014039
WhatsApp (Malaysia & Doha) +6 011 2526 6427
PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin
Like page : CaptVitamin
Email : admin@captvitamin.com
Website : www.captvitamin.com
  
* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge