Set Kurus Shaklee Selamat untuk Ibu Menyusu

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

“Saya sedang menyusukan bayi tapi masih tak berpuas hati dengan berat badan saya, nak cuba set kurus tapi saya tak berani untuk ambil risiko takut ada apa apa kesan yang tak baik kepada baby yang masih menyusu, ada tak Set Kurus yang sesuai untuk ibu menyusu seperti saya, yang dapat menurunkan berat badan saya dan dalam masa yang sama tak memberi kesan negatif pada bayi?”

Soalan yang biasa diajukan oleh ibu menyusu yang ingin kurangkan berat badan tapi risau sekiranya produk kuruskan badan yang diambil akan memberi kesan kepada bayi. Tapi kepada ibu menyusu di luar sana yang risau akan kesihatan anak, Shaklee ada solusi untuk anda kuruskan badan. 

3 supplemen penting Set Kurus yang selamat untuk di ambil oleh Ibu Menyusu ialah gabungan Lecithin, Alfalfa Complex dan ESP Powder. Set ini bukan sahaja memberi manfaat kepada ibu untuk kuruskan badan tapi baby juga bertambah gebu dan bulat dengan khasiat ESP tersebut.

Bagaimana ketiga tiga produk ini bertindak. Saya senaraikan di sini.


Berdasarkan fungsi fungsi yang disenaraikan di atas, dapat disimpulkan bahawa Set Kurus Shaklee untuk Ibu Menyusu ini telah lengkap untuk menurunkan berat badan secara selamat dengan syarat si ibu perlu mematuhi atau mengikut panduan pemakanan dan panduan senaman yang bakal saya sertakan.

Ramai yang telah berpuas hati dengan Set Kurus untuk Ibu Menyusu ini. Ini terbukti dengan feedback feedback yang diterima dari pelanggan yang telah mencuba.


Bagi ibu menyusu yang masih tidak berpuas hati dengan berat badan anda, ini adalah set yang paling sesuai untuk anda. Memang kita ingin kan yang terbaik untuk bayi namun dalam masa yang sama kita perlu ingat bahawa kita juga perlu nampak langsing, kurus dan ramping pada suami kan? Sedap  mata suami memandang kan? 

Kalau anda nak dapatkan Set Kurus Ibu Menyusu dengan harga yang lebih rendah memang tiada masalah. Daftarkan diri anda sendiri sebagai ahli Shaklee. Jadi ahli Shaklee sekarang. Banyak manfaat yang anda akan terima. Diskaun harga sehingga 15-20% dan berpeluang memperolehi cash rebate. Ini lah yang dikatakan kurus dengan sihat dan bijak.
Untuk pembelian set ini serta jadi ahli Shaklee….

Hubungi kami segera
Whatsapp/Call/SMS (Doha) +974 33014039
WhatsApp (Malaysia & Doha) +60 11 2526 6427
PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin
Like page : CaptVitamin
Email : admin@captvitamin.com

Website : www.captvitamin.com

  
* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge