Shaklee : Bukan sistem MLM cari 10,20,30 kaki

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Multi Level Marketing (MLM) dah lama saya kenal. Banyak MLM yang tumbuh macam cendawan lepas hujan dulu. You name it you got it. Suami pun nyaris terjebak dengan satu MLM jual lampu asap wangi. Rasa ramai yang tahu. Tapi seperti biasa bisnes plan nya cari orang cari orang atau kalau tak ada orang buat pinjaman bank RM20k terus dapat pangkat paling tinggi. Hmmm. Nasib baik tak terjebak. Kalau tak mungkin kami masih menanggung hutang bank sekarang tapi MLM tuh saya nampak lampu nya dah dijual di kiosk di pasaraya. Mmm.

 
 Tapi lepas daftar jadi ahli Shaklee di bawah PM Lyna Noh, saya terbuka hati untuk berbisnes Shaklee. Saya membeli Set Berpantang dengan PM Lyna. Tanpa banyak cakap dia tanya. “Akak nak join member? Dapat beli harga member”. Eh, why not kan? Saya ok jek. Bagi details dan dia daftarkan. RM65 + RM10 untuk kos pos memberkit. Tak yah ribu ribu. Saya ok jekk.. Maintain jek makan sendiri tak terfikir nak buat bisnes. Dan dia pun tak ada push push saya suruh jual, suruh cari orang kat bawah. Tapi dia ada masukkan saya dalam group untuk ahli ahli Shaklee bawahnya. Yang paling menarik minat dalam group nih tak ada pun nak tayang tayang harta untuk tunjukkan sukses dalam bisnes. Sebab saya paling pantang geng geng MLM yang tayang kereta BMW untuk menunjukkan yang mereka sukses. Dari nak join terus tak jadi. Menyampah.

Beza sangat dengan group bawah PM Lyna nih. Sentiasa diingatkan dengan kepentingan amalan rohani dalam berbisnes. Sentiasa terapkan nilai nilai murni dan yang paling penting ada aktiviti jual beli. Jadi dah boleh nampak telusnya sesuatu bisnes tersebut. Jual produk. Ada akad jual beli. Kalau asyik cari cari orang nih tak nampak dari mana datang bonus yang kita dapat setiap bulan tuh.

Lagi satu yang buat saya jatuh cinta ialah saya tak perlu keluar rumah. Coaching hanya melalui medium online 100%. Facebook Whatsapp dan online seminar sentiasa tersedia. Tak perlu keluar rumah tinggalkan anak anak di rumah. Tiada istilah keluar lewat malam untuk bisnes coaching. Semua di hujung jari.

Alhamdulillah. Saya tak sangka dengan secara tak sengaja menjadi ahli Shaklee sebab nak makan sendiri. Saya dah berjaya mengorak langkah demi langkah sehingga ke pencapaian sekarang. Saya sudah merasa Cash Bonus 5 angka setiap bulan, Car Bonus yang semakin meningkat setiap bulan (dah boleh lepas bayar bulan sebuah BMW, hehehe), dan saya juga layak untuk hadir ke Konvensyen Shaklee Antarabangsa pada Ogos ini. Segala perbelanjaan ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee.  Syukur sangat dipertemukan dengan kumpulan yang betul dan leader yang sangat hebat.

Kalau anda berminat nak sertai kumpulan besar kami? Sangat sangat dialukan. Tahun depan trip antarabangsa adalah menjelajah Italy. Kalau daftar ahli sekarang dan terus aktif berbisnes, tak mustahil anda layak menyertai jelajah Italy bersama saya. Jom Jom. Bagi yang teringin sangat nak tengok Collesium dengan mata sendiri. Inilah masanya join jadi ahli dan join trip nih dengan percuma. Best ke tak best? Cepat contact nombor di bawah.

Hubungi kami segera

Whatsapp//SMS/Call (Doha) +974 33014039
WhatsApp/SMS (Malaysia & Doha)+6 011 2526 6427
PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin
Like page : CaptVitamin
Email : admin@captvitamin.com
Website : www.captvitamin.com
  
* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge