Shaklee Collagen Powder : October 2013 Promotion

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Oktober datang lagi..

Happy tak terkata bila tengok status rakan SID yang lain update Oktober offer.

Shaklee Collagen Powder Buy 6 Free 1.. setahun sekali jek nak offer mcm nih.. Last year memang menyesal sebab tak borong banyak banyak.. jadi tahun nih tak boleh buat kesilapan yang sama..

Shaklee Collagen Powder nih memang one of my WAJIB supplemen sebelum tido setiap hari.. kalau tak amik memang rasa tak best.. sebab bangun pagi tak rasa fresh.. kalau amik satu sachet sebelum tido memang melompat bangun dari katil.. takde rase malas malas

 Bab ketulus mulusan kulit nih takyah ckp aa.. memang kalau ada 5 thumbs.. 5 thumbs up wajib bagi pada Shaklee Collagen Powder nih.. Bila dengar jek collagen.. semua orang terus anggap collagen untuk kulit cantik.. utk awet muda dan utk wanita. Jangan anggap collagen hanya untuk wanita saja.. tapi collagen juga baik untuk sang pria.. chewaahhh.. antara kebaikan lain Shaklee Collagen Powder adalah :

  • membantu menguatkan rambut dan merangsang semula pertumbuhan rambut baru
  • mengekalkan kesihatan kuku
  • membantu mengurangkan parut
  • menghilangkan tanda penuaan
  • menguatkan tulang
  • membantu mengurangkan kesakitan & geseran sendi 
  • memperbaiki penglihatan
  • memastikan otak sentiasa sihat


nahhh.. ini bukti yang mengatakan Shaklee Collagen Powder bukan hanya untuk wanita. Untuk bab kecantikan dan fungsi collagen untuk wanita pun ada di entry sebelum ini. Boleh baca di sini

Jadi, jangan tunggu lama lama dan fikir banyak sangat untuk dapatkan Shaklee Collagen Powder nih.. sebab untuk offer bulan nih.. mesti sekejap jek out of stock nih.. dan saya juga ada offer menarik utk anda..

Beli 6 kotak dapat free sekotak + free membership seumur hidup
Beli 3 kotak dengan free membership seumur hidup

Inilah peluang yang perlu digrab untuk try collagen dan bagi yang berminat untuk jana side income.. kami ada group support yang kuat dan hebat untuk bantu anda jana 3,4,5 dan tidak mustahil 6 angka dalam masa tidak sampai setahun.. dengan syarat mesti ikut segala guide yang ditetapkan.. jangan malu jgn segan.. cepat cepat contact pihak CaptVitamin

Hubungi kami segera

Call/SMS/WhatsApp (Doha) +974 33014039
WhatsApp (Malaysia & Doha) +6011 2526 6427
PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin
Like page : CaptVitamin
Email : admin@captvitamin.com
Website : www.captvitamin.com
  
* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge