Shaklee Meal Shakes : Hilangkan asma Hafiy Mirza

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Saya masih ingat lagi sewaktu umur Hafiy Mirza dalam lingkungan 2-4 tahun, boleh di katakan setiap bulan saya berulang ke hospital sebab dia kerap sakit, mula dengan selsema batuk membawa ke demam, yang paling tak tahan bila setiap kali kena memang terpaksa on nebulizer, mesti kena attack, kesian sangat. Jam 1,2 pagi maka berbondon lah kami 3 beranak ke ER Sunway Med Ctr tuh, sampai dah kenal sgt dgn staff kat situ.. Dah tu bkn sekali, kena ulang pegi 3,4 kali sampai clear. Memang sabar banyak banyak jek la time tuh.

Sehinggalah saya kenal dengan Shaklee lepas bersalinkan baby no 2, banyak saya baca testimonial testimonial kat internet berkaitan Meal Shakes Shaklee yang banyak bantu kanak kanak untuk naikkan selera makan seterusnya memperbaiki asma dan eczema. Time tuh memang dah jatuh cinta habis dengan Shaklee, makanya, semua benda nak try. Meal Shakes dan Omegaguard memang jadi pilihan untuk kesihatan menyeluruh budak budak nih.

Alhamdulillah, lepas amalkan vitamin vitamin tersebut.. dengan izin Allah, jarang sangat Hafiy Mirza nak jangkit demam selsema dari orang lain. Kalau kat sekolah, ada yang sakit pun, dia tak kena.. Boleh kata yang paling kuat dan strong lah.. kalau kata nak kena pun, demam dalam 2 hari, lepas tuh hilang! Tak ada selsema atau batuk nak singgah.  Memang syukur sangat sangat, dan seingat saya, dah setahun lebih saya tak suapkan dia paracetamol, promathezine dan clarinase. Kalau ada simptom simptom nak selsema demam batuk, cepat cepat saya bagi dia immune booster semulajadi iaitu Nutriferon dan Chewable Vit C untuk pencegahan. Untuk harian biasa cukup MealShakes & Omegaguard. Omegaguard pun saya cuma beri 3 kali seminggu.

Sekarang nih dalam rumah, abang long Hafiy Mirza yang paling strong, anak bujang yang sayang kat mama dia sangat. Kalau abah shift malam, dia la yang paling sibuk check pintu rumah dah kunci ke belum dengan tutup lampu semua sebelum semua.

Semoga Allah SWT kurniakan kesihatan yang terbaik untuk anak anak syurga mama. Susah hati sangat kalau sakit sakit, kesian, tak boleh tidur, hingus meleleh leleh. Mama memang pantang la, mesti nak bagi cepat cepat baik. Alhamdulillah jumpa vitamin semulajadi Shaklee yang membantu memperbaiki taraf kesihatan kami sekeluarga.

Kalau anda nak rasa kebaikan macam apa yang saya dan keluarga dah rasakan? Jangan tangguh lagi.

If You Think It’s Expensive to STAY HEALTHY, Try SICKNESS.. masa tu dah terlambat.. baik cegah dari berubat..

Hubungi kami segera

Call/SMS/WhatsApp (Qatar) +974 33014039
WhatsApp (Malaysia & Qatar) +6011 2526 6427
PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin
Like page : CaptVitamin
Email : admin@captvitamin.com

Website : www.captvitamin.com

* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge