Shaklee Vivix : Lebih banyak masa berkualiti dengan anak anak

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Dalam blog, saya lebih suka bercerita tentang pengalaman sendiri dalam menggunakan Shaklee, bukan berat sebelah sebab saya jual Shaklee, tapi sebab saya sekeluarga dah merasa sendiri kebaikan serta kebagusan produk Shaklee, so I’m more than happy untuk share dengan semua orang tentang manfaat Shaklee nih. Kalau saya simpan seorang, rugi lah kan? 

Antara satu lagi produk yang memang saya cuba untuk diri sendiri dan beri suami ialah Shaklee Vivix. Tonik ajaib yang terdiri dari anggur terbaik di dunia iaitu anggur muscadine, karot ungu, elderberry dan polygonum cuspidatum. Keempat empat ramuan memang terkenal dalam membantu, menjaga, memelihara kesihatan jantung, otak, kesihatan sistem imun, kesihatan sendi, perlindungan antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap selular, kesihatan dan kesejahteraan keseluruhan. Memang banyak sangat kebaikan Shaklee Vivix.


Untuk suami yang susah nak ambil banyak banyak vitamin, memang Shaklee Vivix ini sangat sesuai. Satu sudu teh sebelum tidur sudah memadai. Suami memang senang sakit. Kalau masuk ofis, ada yang sakit.. esok pagi balik rumah gerenti dia pun kena. Susah kan nak elak benda macam tuh, susah kita nak avoid orang yang sakit tambah tambah kat ofis. Salah satu caranya memang kita sendiri kena ada ‘protection’. Tambah tambah suami bekerja shif. Shif 6am-6pm bergilir dengan 6pm-6am, badan memang cepat lesu dan tak bermaya. 


Saya beri Shaklee Vivix pada suami lebih kurang 6 bulan lepas. Alhamdulillah, dengan izin Allah SWT, dah kurang demamnya, kalau dulu setiap kali demam memang kronik, tak boleh bangun dan memang teruk sangatlah nampak keadaannya. Tapi sekarang jarang jarang nak kena, sinus pun jarang menyinggah, sistem imun badan makin meningkat, dan rasa lebih bertenaga. 

Sekarang nih bila kurang sakit, masa dengan family, main main dengan anak anak lebih banyak, yg paling best, walaupun keje malam, balik tido sekejap dalam 4-5 jam tapi betul betul deep sleep, so bangun dengan sangat fresh, tak perlu tidur berkali kali siang tuh tapi still tak puas puas, Shaklee Vivix bantu suami spend lebih banyak quality time with anak anak yang susah nak dapat especially bila kena kerja direct tanpa off days.

Untuk isteri isteri yang sayang kan suami anda, apa kata cuba Shaklee Vivix nih, banyak sangat khasiatnya. Tonik ajaib dari Shaklee ini bukan sebarang tonik. Melalui ujian klinikal dan terbukti berkesan.

Kalau order waktu promo November nih memang berbaloi sangat. BELI 6 botol PERCUMA sebotol. Harga memang mampu milik. Boleh share atau hadiahkan pada mak ayah.




Hubungi kami segera
SMS/Call/ WhatsApp (Doha) +974 33014039  
WhatsApp (Malaysia & Doha) +6011 2526 6427  
PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin
Like page : CaptVitamin
Email : admin@captvitamin.com
Website : www.captvitamin.com
  
* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge