Vitamin Ibu Mengandung – Pastikan ianya yang semulajadi

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Setiap ibu pasti mahukan yang terbaik untuk setiap anaknya dari dalam kandungan lagi. Bagi yang tidak mampu menelan sebarang pil juga, menjadi begitu kental untuk menelan pelbagai pil yang dibekalkan oleh doktor demi memastikan kandungan berada dalam keadaan sihat dan membesar dengan baik.

Antara vitamin yang diperlukan oleh ibu mengandung adalah :

Multivitamin (Vitalea Iron Formula)
Ia sebagai pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental. Ia juga menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru dan membantu proses pembesaran. Lebih info berkaitan Vitalea Iron Formula boleh KLIK SINI.

Kalsium (Ostematrix)
Berfungsi untuk memperbaiki kekejangan dan kebas-kebas – Pengambilan 600mg kalsium sebelum tidur akan memperbaiki kebas-kebas, kekejangan, sakit sendi dan arthiritis. Masalah kejang dan kebas adalah masalah biasa bagi ibu mengandung. Ini boleh diatasi dengan pengambilan kalsium secara konsisten.

Vitamin B-Complex (dengan asid folik)
Mengandungi 8 jenis vitamin B yang lebih berkesan apabila bertindak bersama dalam meggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular. Diformulakan bersama asid folik yang mencukupi untuk merendahkan risiko mengandung bayi dengan kecacatan otak atau korda spina. Asid folik merupakan elemen yang sangat penting yang perlu diambil oleh setiap  ibu mengandung seawal fasa merancang untuk hamil lagi.

Omega (Omegaguard)
Membantu tumbesaran & perkembangan otak janin dan membantu perkembangan memori – DHA adalah nutrien utama untuk otak, sistem saraf dan retina. Ia penting terutamanya pada 3 bulan terakhir perkembangan otak janin semasa dalam kandungan.

Vitamin C (Vita C)
Menggalakkan pembentukan gigi dan gusi yang sihat. Ia juga dapat memperbaiki insomnia, stres masalah berkaitan mental seperti keresahan.

Protein (ESP)
Protein adalah bahan utama dalam pembentukan pelbagai organ dan tisu dalam badan serta komponen utama dalam tubuh manusia. Satu hidangan protein ESP Shaklee bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur dan 12 kali ganda susu rendah lemak, tiada kolesterol, tiada asid urik dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia.


Tawaran hebat bagi setiap pelanggan CaptVitamin. Like FB page CaptVitamin untuk info kesihatan terkini.

Hubungi kami segera

SMS (Doha) 33014039
WhatsApp (Malaysia & Doha) 012 253 1301
PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin
Like page : CaptVitamin
Email : admin@captvitamin.com
Website : www.captvitamin.com
  
* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge