Vivix dan Collagen Shaklee:Kesan buruk yang bakal anda diterima

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Setelah konsisten mengambil Vivix dan Collagen dari Shaklee ini selama lebih kurang sebulan (sebelum nih mengandung tak boleh ambil raja & ratu produk Shaklee nih) maka ada beberapa kesan buruk yang dapat saya rasai antaranya :

1) Kena marah dengan anak
Ya.. kena marah dengan anak yang nombor 2 sebab tabiat dia time menyusu dia akan gentel siku mama dia nih.. Malangnya, selepas pengambilan Vivix dan Collagen Shaklee secara konsisten nih, siku saya dah jadi licin, tiada keruping keruping kasar dan bijik bijik untuk digesel. Dah licin. Dah tak best untuk digentel. stressed la dia…hehehe

2) Telek muka kat cermin dah tak feel
Selalunya sebelum mandi, suluh muka pada cermin bilik air, picit picit jerawat nasi kat hidung dan belek belek seluruh muka cari ‘bendasing’ yang boleh dipicit. Tapi aktiviti itu terpaksa dihentikan. Sebab? jerawat nasik dan semua ‘bendasing’ dah hilang lepas ambil combo Vivix dan Collagen Shaklee. Maka habis lah ‘me’ time saya di bilik air. Itu sahaja lah ‘me’ time yang saya ada setelah ada anak 3 nih.. huwaaaa…

3) Rugi duit
Eh, ini kesan seorang rakan yang menceritakan pada saya kesan yang dia alami. Badan makin menyusut lepas konsisten ambil Vivix, seluar yang masih elok dan baru dah tak boleh pakai sebab londeh. Bila pakai tali pinggang, nampak buruk pulak, mcm jerut seluar Aladdin. Kesan buruknya, rugi duit dia.. ada beberapa helai baju dan seluar jadi macam tuh, tak sempat pakai lama pun..

4) Anak-anak taknak berenggang
Asyik nak berkumpul dan bergesel dengan mama saja.. Rimas pulak dibuatnya.. si abang dah pandai komen.. sebab Hafiy suke sangat pegang mama.. Apakah?? sebelum nih tak pernah keluar statement macam tuh pun.. Akibatnya mama takleh buat keje lain, semua asyik nak mengendeng dengan mama (termasuk bapaknya sekali.. ooopssss… kang kluar plak no 4.. hihihi).. Collagen oh Collagen.. Vivix oh Vivix apa yang telah u olls lakukan ini??

5) Tenaga berlebihan
Oklah selit satu kesan baik… hehehe.. Bangun jam 4.30 pagi setiap hari tapi masih bertenaga dan rasa segar sampai malam. Petang tak rasa mengantuk langsung. Bila anak anak semua nap, mak terkebil kebil sorang sorang.. maka banyakla perkara perkara yang tak selesai dapat diselesaikan. Alhamdulillah.

So, amaran kepada semua yang membaca entry ini, kalau anda berniat nak mencuba Vivix dan Collagen dari Shaklee nih.. sila lah persiapkan mental dan fizikal untuk mengalami kesan kesan ‘buruk’ di atas. Bersedia… takmau 2-2? Nak satu jek.. boleh.. takde masalah.. boleh runding.. hehehe

Hubungi kami segera untuk pesanan

Call/SMS/WhatsApp (Qatar) +974 33014039
WhatsApp (Malaysia & Qatar) +6 011 2526 6427
PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin
Like page : CaptVitamin
Email : admin@captvitamin.com
Website : www.captvitamin.com
  
* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge