Vivix Shaklee:Punca mak pening sampai tak boleh bangun

Kau share, Kau hado!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Minggu lepas telefon mak. Memang rutin dah. Seminggu paling kurang 2 kali akan telefon atau Skype dengan mak. Setiap kali call mesti ada gosip terbaru. Sebab tuh wajib call kerap. Nak update gossip selalu. Hehe.
Tapi kali nih call gossip lagi panas. Hehe

 

 Mak : Hang tau dak? Kan ka lama dah mak tak makan Vivix tuh. Hari tuh yang hang beli pos tuh, mak makan la. Mak makan dalam 3,4 kali macam tuh, mak punya pening laa.. Sampai tak boleh mangkit dari katil langsung. 
Anak : Laaaa.. awat jadi lagu tuh? Lepaih tuh mak makan jugak ka? 
Mak : Mak makan jugak, mak tak stop.. lepaih tuh mak gagah la jugak mangkit pi klinik takut darah tinggi melambung. Pi klinik kat Sungai Dua. Doktor check dia kata, makcik tak sakit apa aihh.. makcik ada darah tinggi ka? Mak kata la ada. Pahtu dia tunjuk kat mak mesin cek darah tuh. Dia kata kat mak “Darah makcik normal nihi 120-80.. macam orang takdak darah tinggi pun.. sebab tuh makcik pening, sebab darah makcik normal tiba tiba”. Mak punya la lega. Takut la jugak kot dia melambung.
Anak : Laaaa.. nasib baik laa.. baguih Vivix tuh noo
Mak : Haa.. tuh laa.. 2,3 hari tuh jaa mak pening sat.. pahtu elok dah la.. mak tak berhenti makan Vivix tuh. Mak ambik jugak. Mak lawan. Nak tengok macam mana. Lepaih pelan pelan dia hilang la. Lepaih dari tuh mak demam, pi amik ubat. Check darah pun 120-80.. Tekanan darah macam orang muda aihh.. tak penah penah la dpt bacaan lagu tuh.. Selalu dok pi check klinik kesihatan tuh, memanjang kena marah dengan doktor sebab darah dok naik.
Anak : Baik mak makan bagi perabih. Toksah dok berenti. Esok habis, mak habaq kat Ni, Ni order lain.
Mak : Tuh dok ada lagi, esok nih tinggai sikit mak habaq kat hang lain. Hang order lain. Memang baguih la.. Mahai pun takpa la.. sebab elok.. dok makan hat dulu dulu org dok juai takdak beza apa pun.. makan pun bukan kena banyak, satu camca kecik tuh tahan lama Vivix tuh.
Tu dia.. Komen panjang lebar dari mak saya. Alhamdulillah. Walaupun tinggal jauh beribu batu tapi sekurang kurangnya saya dapat berbakti pada mak ayah. Tiada yang lebih berharga dari kesihatan dua insan yang paling bermakna dalam hidup kita kan?
Kalau sayang pada mak ayah, beli lah sebotol untuk mereka. Banyak kebaikan Vivix nih. Sesuai untuk penghidap diabetes, darah tinggi, yang ada keturunan kanser dan juga untuk mereka yang pentingkan kesihatan keseluruhan tubuh.
Lebih info mengenai tonik Shaklee iaitu Vivix nih boleh lah baca di sini.

Dengan pembelian 2 botol VIVIX anda layak untuk mendapat keahlian PERCUMA SEUMUR HIDUP.
SMS/WhatsApp “VIVIX” ke +6011 252 66 427
 

Hubungi kami segera

Whatsapp//SMS/Call (Doha) +974 33014039
WhatsApp/SMS (Malaysia & Doha)+6 011 2526 6427
PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin
Like page : CaptVitamin
Email : admin@captvitamin.com
Website : www.captvitamin.com
  
* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge